merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Snöskottare Trollhättan

Svensk Markservice Resurs AB är ett dotterbolag till Svensk Markservice AB, ett av Sveriges ledande företag inom markskötsel. I Markservice Resurs tjänsteutbud ryms såväl korttids- som långtidsinhyrning av personal samt konsulttjänster inom rekrytering och HR-stöd. Genom hög närvaro, ett proaktivt arbetssätt och ett branschanpassat tjänsteutbud skapar Markservice Resurs mervärde och flexibilitet för den gröna näringen.

Vill du jobba utomhus när det snöar? Vill du få betalt för ett rejält träningspass?  Då kan detta vara jobbet för dig! Våra snöskottare brukar vara en härlig mix av killar och tjejer i åldrarna 20-70. Nu behöver vi stärka teamet med ytterligare 3 snöskottare under vintersäsongen. Körkort är ett krav.

Med start omgående söker vi personal för att skotta snö hos Svensk Markservice i Trollhättan. Din primära arbetsuppgift kommer vara handskottning med skyffel och halkbekämpning genom sandning runt om i Trollhättan. Körkort är ett krav och tillgång till bil är meriterande då det underlättar att ta sig till jobbet men du kommer köra våra arbetsfordon (bil). Behovet styrs av vädret därför söker vi dig som kan hoppa in och jobba med kort varsel och vid oregelbundna tider. Vi behöver extrapersonal mellan december -mars. Dina arbetspass kommer att vara olika långa och snön har en tendens att komma på natten/tidig morgon.

Vi tror att du är student, pensionär, egen företagare eller har en flexibel anställning som gör att du kan hoppa in med kort varsel. Vi ser gärna att du är tillgänglig hela perioden men vill även träffa dig som vill jobba över jul och nyår. Du har en mycket god fysik, hög arbetsmoral och kan kommunicera muntligt med kollegorna utan problem.

Vi kommer att hålla ett obligatoriskt informationsmöte fredag 15/12 klocklan 10 :00 och hålla intervjuer i anslutning till mötet. Det finns goda förutsättningar för att få fortsatt säsongsanställning inom grönyteskötsel april-oktober 2018 efter vintersäsongen.

Skicka gärna din ansökan så snart som möjligt genom att maila till cecilia.hellberg@markserviceresurs.se . Ansökan måste märkas ”Snöskottning Trollhättan” och vi kommer endast att svara på ansökningar som tydligt riktar sig till oss som arbetsgivare och där du berättar lite om varför du vill och kan skotta snö i vinter.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version