merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Anläggningsarbetare VA

Askersunds kommun ligger vid Norra Vätterns skärgård. Vår vision är att med fina miljöer och rik kultur vara ett hållbart val för människor med krav på livskvalitet. Vi vill erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda villkor där du är delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang.

ARBETSUPPGIFTER
Askersunds kommun, VA-enheten inom Tekniska förvaltningen söker en anläggningsarbetare VA med utbildning/erfarenhet inom anläggnings- och rörläggningsteknik.
Tjänsten är underställd enhetschefen VA.

I arbetsuppgifterna ingår inom branschen alla förekommande uppgifter, exempelvis reparationer, underhåll, nyläggning, läckagesökning, luft- och vattenspolning m.m.

Beredskap ingår i tjänsten.

KVALIFIKATIONER
Stor vikt fästes vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du har god samarbetsförmåga men även en förmåga att arbeta självständigt och serviceinriktat.
Meriterande: Körkort BE, erfarenhet av Rör-svetsarbete, utbildning i Heta arbeten och Arbete på väg.
Körkort B är ett krav. Tillgång till egen bil är önskvärt.

ÖVRIGT
Välkommen med din ansökan, som vi helst ser att ni gör genom www.offentligajobb.se. Det går också bra att skicka ett mail till britt.lindblom@askersund.se (bifoga då ditt CV och ett personligt brev).

Observera! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun, och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Vi väljer själva var och hur vi annonserar!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version