merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Nämndsekreterare, Vikariat

Vill du vara med och bidra till att skapa Sveriges bästa hälso-och sjukvård och ett hållbart samhälle med tillväxt i hela Västra Götaland? På Koncernkontoret är vi drygt 1300 medarbetare som varje dag är med och gör skillnad för patienter, medarbetare, besökare och invånare.

Våra avdelningar arbetar med frågor som rör hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling, folkhälsa, mänskliga rättigheter, miljö, kommunikation, ekonomi, HR, inköp och IT.

Styrelse- och nämndsekretariatet tillhandahåller kvalificerat nämndsekreterarstöd till 13 olika nämnder. Vi är 18 medarbetare. Flera som jobbar här behöver vara ifrån jobbet periodvis för att ägna sig åt annat viktigt i livet. Vi söker därför till ett vikariat en kunnig och engagerad nämndsekreterare.

Ditt uppdrag

Som nämndsekreterare är din huvudsakliga uppgift att stödja nämndernas arbete. Det innebär bland annat att säkerställa att nämnderna får beslutsunderlag och kan genomföra sina möten på ett bra sätt. Du är också ansvarig för protokoll och att besluten kommuniceras till dem som besluten berör. Du kommer att arbeta tillsammans med handläggare från hela Koncernkontoret.


Vad kan vi erbjuda dig?

Som en av Sveriges största arbetsgivare kan vi erbjuda rätt person goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västra Götalandsregionens vision ”det goda livet”. Vi eftersträvar en god balans mellan arbetsliv och privatliv och värnar om våra medarbetares hälsa. Läs om våra förmåner på http://www.vgregion.se/jobba-i-vgr/sa-ar-det-att-jobba-hos-oss/dinaformaner/

Dina kvalifikationer?

Vi söker dig som har högskoleexamen i offentlig förvaltning, statsvetenskap, juridik eller motsvarande kunskaper. Du ska ha dokumenterad kunskap och erfarenhet av kommunal förvaltning och politisk styrning, t ex genom arbete i kommun eller landsting i en administrativ befattning. Tjänsten kräver också att du har goda kunskaper i Office-paketet.

Vi använder ärendehanteringssystemet Public 360 så det är meriterande om har kunskap och erfarenhet av detta eller liknande system. Vidare krävs att du har goda kunskaper i sammanträdesteknik, stort intresse för språk och skrivande, god svenska och grundläggande kunskap i engelska.

Vi ser att det är meriterande om du har:

Det är meriterade om du har körkort då tjänsten innebär en del resor i hela regionen.

Vem är du?

Det är viktigt för oss att du kan arbeta utifrån Koncernkontorets värdegrund:

- Tillsammans gör vi varandra framgångsrika.
- Vi lyssnar in. Vi lyssnar av.
- Feedback bidrar till vår utveckling.

Övrigt

Vi eftersträvar jämlikhet där alla medarbetare ska ha lika möjligheter och rättigheter till att utvecklas, göra ett bra arbete och trivas på arbetsplatsen.  

Läs mer om vår verksamhet här: http://www.vgregion.se/sv/Vastra-Gotalandsregionen/startsida/Om-Vastra-Gotalandsregionen/Regionorganisationen/Regionkansliet/

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version