merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Logistikchef till Hjälpmedel SAM logistikenheten

Hjälpmedel SAM är en förvaltning inom Region Gävleborg med ett verksamhetsområde som omfattar hjälpmedel för personer som har rörelsehinder, tal- och språksvårigheter, samt kognitiva och medicinska funktionsnedsättningar.

Hjälpmedel SAM erbjuder och utför:
• Uthyrning och försäljning av hjälpmedel
• Utprovning och anpassning av hjälpmedel
• Tekniskt underhåll av hjälpmedel
• Information och utbildning

ARBETSUPPGIFTER
Hjälpmedel SAM i Gävleborg söker enhetschef för logistikenheten med placering i Gävle. Du har ett övergripande ansvar och ett personalansvar för cirka 16 medarbetare.

Att vara enhetschef hos oss är ett operativt ledarskap. Du leder det dagliga arbetet, du är synlig och närvarande i organisationen.
Uppdraget kräver vilja och förmåga att lyssna och förankra samt att se nödvändigheten i att samverka mellan de olika enheterna inom Hjälpmedel SAM.

Uppdraget kräver även att du har förmåga att styra verksamheten inom givna ekonomiska ramar.

Som logistikchef ansvarar du för enhetens verksamhet, dess kvalitet och utveckling utifrån det uppdrag som överenskommits med din förvaltningschef. Du har ett utpekat arbetsgivaransvar inom de områden som regleras av lagar och förordningar. Du har personalansvar för din enhet vilket bl a innebär att ha rätt bemanning med rätt kompetens. Du ingår i förvaltningens ledningsgrupp där du även har ett ansvar för helheten inom förvaltningen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Du leder och ansvarar för materialhanteringen och lageraktiviteter på Hjälpmedel SAM.
• Du ansvarar för orderkontoret med orderhantering och den operativa inköpsprocessen, som också innefattar administrativa uppgifter kring avtal och prisuppdateringar.
• Du ansvarar för kvaliteten och resultatet för utveckling, support och underhåll av datastöd för hjälpmedelshanteringen inom Hjälpmedel SAM.


KVALIFIKATIONER
Vi önskar att du har en högskoleutbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom relevant område.

Vi ser gärna att du har chefserfarenhet eller erfarenhet av ledarskap i en organisation i utveckling. Erfarenhet av chefsarbete i liknande verksamhet är meriterande. Vi ser det som positivt om du har erfarenhet av att arbeta i en politisk styrd organisation.

Uppdraget ställer krav på ett tydligt och målinriktat ledarskap med god förmåga att delegera.

Som person är du kommunikativ och visar integritet. Du står för fattade beslut och lever efter dessa. Du skapar goda relationer och bygger nätverk för effektivt samarbete. Du arbetar metodiskt med att analysera, prioritera och organisera verksamheten.

De personliga egenskaperna värderas högt.


ÖVRIGT
Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!
-----------------------------------------------------------
Region Gävleborg använder sig av e-rekrytering.
Uppgifterna sparas enligt personuppgiftslagen (PUL) och du behöver inte fylla i dem igen om du ska söka ett jobb hos oss vid ett senare tillfälle. Däremot kan du enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill.

Alla dina ansökningar sparas under din egen inloggning på www.offentligajobb.se där du även når ditt CV. Givetvis är det bara behörig personal som kan komma åt dina uppgifter.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version