merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Systemadministratör inom Linux/Unix

Till vårt Linköpingskontor söker vi nästa stjärna som Systemadministratör inom Linux/Unixtill en av Sveriges bästa arbetsplatser!

Drivs du av att:

- jobba med stora Linuxmiljöer och virtualisering i en komplex IT-infrastruktur?
- optimera, automatisera och scripta i din vardag?
- skapa stabila och driftsäkra lösningar som ständigt förbättras?
- jobba tillsammans med andra duktiga tekniker?

Då kanske vi passar för varandra!

Vi letar efter dig som är konsult idag eller vill jobba som konsult inom Linux/Unix.I ditt arbete kommer du att jobba med systemadministration, installationer, migreringar, drift/övervakning, planering och förbättringsarbete.Det är ett plus om du även har erfarenhet av cloud, databaser, nätverk, lagring och andra operativsystem. Du är van att kommunicera på svenska och engelska och vill jobba med stora och komplexa IT miljöer.

ELITS kan erbjuda dig ett omväxlande arbete som konsult. Vi har intressanta, längre uppdrag där du kan utvecklas och jobba nära kollegor som delar din passion för Linux och att leverera Another kind of IT.

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid. Detta är ett långsiktigt kunduppdrag. Urvalet sker löpande, skicka in din ansökan redan idag!

Om du har frågor, tveka inte att ta kontakt på det sätt som passar dig bäst, chat, mejl eller telefon! fredrik.wikberg@elits.se eller 072-188 80 50.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version