merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Ekonomiadministratör

Vilka är vi?

Ponto är ett ledande företag inom bemanning och rekrytering. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi företag och privatpersoner att hitta lösningar för att utvecklas.

Företaget vi rekryterar åt levererar allt från kompletta projekt och helhetslösningar till löpande servicetjänster inom datacenterteknikområdena installation och power.

I vår bemanningsverksamhet är du anställd av Ponto AB och arbetar som konsult ute hos vår kund.

Är du erfaren ekonomiadministratör och vill du vara med på en ny spännande resa hos vår kund.  Då är detta uppdrag som ekonomiadministratör på Ekonomicenter hos Luleå kommun något för dig!

Luleå kommun jobbar just nu för att öppna ett nytt ekonomicenter i Råneå. Här finns nu en möjlighet för dig att vara med från starten av det nya kontoret, då de nu är i behov av fler ekonomiadministratörer.

Ekonomicenter kommer på sikt att bestå av flera enheter. Den inledande fasen består av arbetsuppgifter inom kund- och leverantörsreskontra. Tanken med ett ekonomicenter är att det ska ge en kundorienterad och kostnadseffektiv service till nytta för medborgare, chefer och medarbetare. Inledningsvis kommer arbetet att utföras inne i Luleå och under mars månad flyttas över till den nya enheten i Råneå. I arbetsgruppen kommer det att arbeta ca 12 - 13 personer.

Arbetsuppgifterna består av att tillsammans med de övriga ekonomiadministratörerna hantera fakturor, debiteringsunderlag, makuleringar, konteringar, upplägg av kunder och leverantörer, in- och utbetalningar, kontoavstämningar (kassa/bank) samt påminnelse och krav. Även andra administrativa uppgifter kan förekomma.

Du har en viktig roll i att ge service till kunder och medborgare inom det ekonomiadministrativa området. En viktig del i vardagen är interna och externa kontakter. Arbetet ställer krav på att du är serviceinriktad, kvalitetsmedveten, noggrann och flexibel. Du har god initiativ- och samarbetsförmåga. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av likvärdigt arbete.

Vi söker dig som har erfarenhet av likande arbetsuppgifter och som har en utbildning inom ekonomi på lägst gymnasienivå eller motsvarande. Vi ser att du har god systemvana och lätt kan sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Det är meriterande om du tidigare arbetat i ex. ekonomisystemet Raindance. Som person är du social, strukturerad, noggrann men samtidigt flexibel och du har en hög dos av servicekänsla. Du räds inte för att ta kontakt med leverantörer, kunder och andra medarbetare och din personlighet och goda energi bidrar du till en trevlig arbetsmiljö där andra också trivs!

Tjänsten som ekonomiadministratör är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående och 6 månader med goda möjligheter till förlängning eller anställning hos vår kund.

Heltid, dagtid

Rekryteringsarbetet sker löpande så vänta inte med att söka tjänsten!
Varm välkommen med din ansökan.

Vi erbjuder dig chansen till personlig utveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra konsulter och kunder.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version