merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Lönekonsult till CGI

Till CGI söker vi en lönekonsult. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid med start så snart som möjligt. Uppdragslängden är på 6 månader och ambitionen är att uppdraget sedan ska gå över till en anställning direkt hos CGI.

 

Ditt uppdrag

Är du en lösningsorienterad lönekonsult som vill vara med och utveckla och förnya processer i ett kunnigt löneteam? CGI söker nu en lönekonsult till deras verksamhet CRM BPO som levererar tjänster inom löne-, reseräknings-, försäkrings- och tidssystemadministration till externa kunder. Du kommer att ingå i ett engagerat team på ca 12 lönekonsulter, och även ha 38 konsultkollegor i Manila. Den dagliga och operativa tjänsteproduktionen leds av en produktionsledare och ni kommer tillsammans säkerställa leveranskvalitet till kund.

Du kommer att arbeta löpande med löneadministrativa arbetsuppgifter i lönesystemet Heroma, exempelvis korrigeringar, internkontroller och sjukrapporteringar. Du kommer även ha kontakt med olika myndigheter och andra externa partners samt arbeta med årskiftesrutiner, semesterberäkning, kontrolluppgifter, med mera. Du kommer även sitta med ärendebehandling, rapportuttag efter lönebearbetning samt uppföljning och avstämning av diverse underlag.

 

Om CGI

På CGI är man ett team av entreprenörer. Här kallar man sina anställda för medlemmar då alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag – ett företag som vuxit till 65 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper sina kunder lyckas. De har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för sina kunder – och för sina medlemmar. Läs mer på www.cgi.se.

 

Din bakgrund

Vi söker dig som är noggrann och lösningsorienterad, ditt arbetssätt ska genomsyras av ett stort fokus på kvalitet samt utveckling och du ska inneha en god samarbetsförmåga. Vi ser även att du har 3-5 års erfarenhet från arbete inom löneadministration och du ska ha en vilja att utveckla processer samt gärna dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Du ska vara självgående och ha ett strukturerat arbetssätt samt ha en mycket god förmåga att kommunicera både muntligt och skriftligt, på såväl engelska som svenska då en del av produktionen sker utomlands. Vi ser det som starkt meriterande om du tidigare arbetat i Heroma, men det är inte ett krav.

 

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

 

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Jenny Nystrand (jenny.nystrand@wise.se, 072-171 29 83) och konsultchef Emilie Runnegård Shawwaf (emilie.runnegard@wise.se, 073-521 65 80).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version