merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Snöskottare Göteborg

Svensk Markservice Resurs AB är ett dotterbolag till Svensk Markservice AB, ett av Sveriges ledande företag inom markskötsel. I Markservice Resurs tjänsteutbud ryms såväl korttids- som långtidsinhyrning av personal samt konsulttjänster inom rekrytering och HR-stöd. Genom hög närvaro, ett proaktivt arbetssätt och ett branschanpassat tjänsteutbud skapar Markservice Resurs mervärde och flexibilitet för den gröna näringen.

Vill du jobba utomhus när det snöar? Vill du få betalt för ett rejält träningspass?  Då kan detta vara jobbet för dig! Våra snöskottare brukar vara en härlig mix av killar och tjejer i åldrarna 20-70. Inför nästa snöfall behöver vi stärka teamet med ytterligare snöskottare under vintersäsongen. Din primära arbetsuppgift kommer vara handskottning med skyffel och halkbekämpning genom sandning.

Med start omgående söker vi personal för att skotta snö hos Svensk Markservice i Göteborg. Dina arbetspass styrs helt av vädret så vi söker dig som kan hoppa in och jobba med kort varsel och vid oregelbundna tider. Dina arbetspass kommer att vara olika långa och snön har en tendens att komma på natten/tidig morgon. Arbetet kommer att utföras runt om i Göteborg därför är det plus om du har körkort och tillgång till bil.

Vi tror att du är student, pensionär, egen företagare eller har en flexibel anställning som gör att du kan hoppa in med kort varsel. Vi ser gärna att du är tillgänglig hela perioden december-mars men vill även träffa dig som vill jobba över jul och nyår. Du har en mycket god fysik, hög arbetsmoral och kan kommunicera muntligt med kollegorna utan problem. Vi har personal som utgår ifrån Chalmers, Medicinareberget, Västra Frölunda och Kållered.

Vi kommer intervjua löpande i våra lokaler i Västra Frölunda. Det finns goda förutsättningar för att få fortsatt säsongsanställning inom grönyteskötsel april-oktober 2018.

Skicka gärna din ansökan så snart som möjligt genom att maila till ansokangbg@markserviceresurs.se , märk då ansökan ”Snöskottning Göteborg”. Vi kommer endast svara på ansökningar som riktar sig till oss som arbetsgivare och visar att du söker jobbet som snöskottare.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version