merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Byggkonstruktör till Heda

Byggkonstruktör
Brinner du för att konstruera hållbara kvalitetsprodukter? Vill du arbeta i ett långsiktigt företag som ser människorna som den viktigaste tillgången? Precis som vår devis - ”Håller i längden”- så ser vi på relationen som präglar vår arbetsplats.

I över 60 år har Heda tillverkat produkter för bygg och trädgård. Alltifrån väl beprövade byggelement, till stödmurar, fristående murar och marksten. Huvudkontoret i Hedared behöver nu förstärka sin konstruktionsavdelning och söker därför en erfaren byggkonstruktör.

Rollen innebär att modellera och dimensionera underlag för vår egen produktion av byggelement i betong samt för montage och armering på byggarbetsplatsen. Modellering sker i huvudsak i Tekla Structures.

Du kommer att arbeta i ett team med 6 personer på konstruktionsavdelningen där du utifrån kundens önskemål och ritningsunderlag arbetar med att modellera och dimensionera byggkonstruktioner på elementnivå. Då alla projekt är unika så konstrueras och FEM-beräknas betongelementen innan de blir till ritningsunderlag. Betongelementen prefabriceras på våra fabriker i Hedared och Bollebygd.

Som byggkonstruktör på Heda kommer du att vara delaktig i hela processen från offertlämnande till kundleverans.
Därför söker vi dig som tycker att det är lika roligt att utveckla de digitala delarna av konstruktionsarbetet som att besöka våra kunder.


För information: I denna rekrytering samarbetar Hedareds Sand & Betong med Dfind Science & Engineering. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Patrik Artman på 0733-43 45 89. Sök tjänsten på www.dfind.se

Sista ansökningsdag: 2017-12-27, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt.

Arbetsgivare: Hedareds Sand & Betong

Ort: Hedared

Omfattning: Heltid

Kvalifikationer:
Du som söker har en högskoleutbildning inom byggteknik och gärna 3 års erfarenhet av att dimensionera byggelement av betong.
Du har goda kunskaper inom 3D-modellering och FEM beräkningar.
Vi söker dig med ett stort datorintresse och viljan att förkovra dig inom CAD och som gärna tar ansvar för avdelningens digitala utveckling.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du jordnära, ödmjuk och positiv. Du har ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team, är prestigelös och är bra på att planera och organisera ditt arbete.

Du har goda språkkunskaper och kommunicerar på svenska i tal och skrift. Engelska ses som meriterande. Då arbetet innebär en del resor i regionen är B-körkort ett krav.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Vi på Heda har ägnat över sex decennier åt att formge hållbara kvalitetsprodukter som håller i längden. Sedan 1952 har vi utvecklats till en modern industrikoncern. Inte illa för ett familjeföretag som hämtar råmaterialet direkt från vår egen bakgård.

Vid produktionsanläggningen i Hedared tillverkar vi idag byggelement, spisar och skorstenar. I Bollebygd förädlar vi ballastmaterial, producerar plattbärlag samt våra välkända stödmurssystem. Vår tredje fabrik ligger i Eskilstuna, där vår mur Residence och det gedigna E-tunablocket får liv.

Det gedigna och genomtänkta är två viktiga parametrar för att resultatet ska bli riktigt bra. Därför har vi alltid värnat om att ansvara för hela tillverkningsprocessen. Genom våra egna grus- och bergtäkter är vi självförsörjande på råmaterial och kan på så sätt säkerställa en erkänt hög kvalitetsnivå.

För mer info www.heda.se

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version