merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Projektcontroller till Smart Textiles

Smart Textiles utgör den textila plattformen inom Science Park Borås. Här bedriver man forskning och utveckling inom området textilteknologi. Hos oss möts forskning, näringsliv, institutioner och offentlig sektor för att finna framtidens lösningar idag. Med ett heltäckande erbjudande med allt från grundforskning till prototypframtagning är Smart Textiles den självklara partnern, när en textil idé ska förverkligas eller ett behov mötas med textil teknik. Verksamheten utvecklas i snabb takt och såväl ansökningar som flertalet projekt utgör en stor del av arbetet inom organisationen. Denna mängd projekt ställer stora krav på struktur och processtyrning för att säkerställa bemanning, ansvar, uppföljning och rapportering av projekten och dess resultat. Därav söker nu Smart Textiles en projektcontroller. 

Arbetsbeskrivning
I anställningen ingår att strategiskt identifiera lämpliga ansökningar för organisationen och dess inriktningar. Projektcontrollern är sammankallande för beslutsråd samt att samla projektgrupp och säkerställa att relevanta ansökningar utfärdas med tillhörande budget. I rollen ingår att ha en total överblick över ansökningar som görs och skickas in samt en övergripande kontroll på pågående projekt. Vidare är projektcontrollern övergripande ansvarig för återrapporteringar för pågående projekt. Arbetet görs i samråd med utnämnd projektledare och enligt önskemål från respektive finansiär. Regelbunden kontakt med befintliga och potentiella finansiärer ingår i anställningen, likväl som att bistå kommunikatör med material för den årliga verksamhetsberättelsen. Projektcontrollern är även ansvarig för arbetsutskott och månadsmöten inom organisationen. 

Kvalifikationer 
För anställningen krävs relevant högskoleexamen, gärna inom ingenjörsvetenskap med inriktning mot industriell ekonomi/verksamhetsutveckling eller likvärdigt. Sökande ska även ha längre erfarenhet från tillverkande industri och erfarenhet från akademin. Mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift samt goda kunskaper i engelska i både tal och skrift är ett krav för anställning. Vidare ska sökande ha längre erfarenhet från projektledningsarbete och verksamhetsutveckling samt god kännedom om forskningsfinansiering. Därtill ska sökande ha erfarenhet från ledningsarbete och arbetsledning.

För att passa i rollen är du driftig, förtroendeingivande, resultatinriktad med analytisk förmåga. Du är även väldigt strukturerad, noggrann med god förmåga att självständigt driva arbetet och prioritera arbetsuppgifter. Som person har du god samarbetsförmåga och tycker om att arbeta i team. Du har förmåga att bygga upp och bibehålla goda relationer såväl internt som externt. Vidare är du flexibel med förmågan att entusiasmera och tycka om en livlig och hög aktivitet. Datavana och god kunskap i Word och Excel är ett krav för anställningen. 

Högskolan i Borås värdesätter de kvaliteter som en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning kan tillämpas.
Sysselsättningsgrad: Heltid
Tillträde: 2018-02-01 eller snarast
Placeringsort: Borås
Diarienummer: PA 2017/481

Kontakt 
Upplysningar om anställningen lämnas av Susanne Nejderås via mail, susanne.nejderas@hb.se. Fackliga företrädare är Jonas Andersson, OFR-ST, Susanne Håkansson, Saco-S och Susanne Björkdahl Ordell, OFR/Lärarförbundet, de nås via högskolans växel tfn 033-435 40 00.

Ansökan

Du ansöker om anställningen via vår hemsida genom att klicka på ”Ansök” längst ned i annonsen. 

Skriv tydligt i din ansökan vad du söker för anställning och ange diarienummer. Till din ansökan ska följande dokument bifogas:


• Personligt brev
• CV med referensuppgifter och löneanspråk
• Intyg/betyg och övriga merithandlingar du som sökande vill åberopa

Efter sista ansökningsdag kan inga kompletteringar göras elektroniskt. 

Välkommen med din ansökan senast 2017-12-28.

Enligt Riksarkivets föreskrifter måste vi arkivera ansökningshandlingar i två år efter att tillsättningsbeslutet vunnit laga kraft.

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version