merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Customer Service till internationellt transportbolag

PS Partner grundades 2010 och vårt kontor är beläget på Första Långgatan 18 i centrala Göteborg. Vårt jobb är att hitta rätt person, i rätt tid – till rätt organisation. Mer precist arbetar vi med rekrytering, search, bemanning och personalfrågor. Tillsammans har vi närmare 70 års erfarenhet och har sett många olika människor, positioner och organisationer. Läs gärna mer på www.pspartner.se

Vi söker för kunds räkning en driven och serviceinriktad person till en Customer Service avdelning inom ett internationellt transportföretag. Du kommer att vara en del av en avdelning på ca 12 personer. 

Arbetsbeskrivning

I denna roll kommer du att arbeta med det dagliga operativa arbetat inom Customer Service som innefattar både interna och externa kontakter via mail och telefon. Arbetsuppgifter inkluderar t.ex.:

• Förberedelse and utskick av bokningsbekräftelse
• Hantera bokningar och dokumentation 
• Hantera reklamationer 
• Kontrollera leveranstider 
• Övrigt förekommande administrativa uppgifter


Kvalifikationer och egenskaper

Vi tror att du har någon form av eftergymnasial utbildning och ser det som en fördel om inriktningen är mot transport/logistik. Vi ser gärna att du har arbetat administrativt och inom customer service tidigare. Har du arbetat i rederi- eller speditionsverksamhet i en liknande position tidigare är det meriterande.

Som person är du noggrann och ansvarsfull och har en förmåga att kunna prioritera och strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt och levererar i tid. Du är serviceinriktad och en initiativtagande och kan arbeta proaktivt. 

Har du arbetat i ett eller flera affärssystem är det meriterande. Du har goda svenska och engelska språkkunskaper. 

Tjänsten

Tjänsten är på 100% och start omgående eller efter överenskommelse. Kunden har sitt kontor beläget i Västra Frölunda. 

Ansökan

För att söka tjänsten, registrera din CV tillsammans med ett personligt brev på www.pspartner.se. För frågor, kontakta rekryteringskonsult Sara Pettersson på +46 723 14 24 74/sara.pettersson@pspartner.se

Vi arbetar med ett löpande urval så vänligen skicka in din ansökan snarast möjligt.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version