merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Manpower Sundsvall söker driven ekonom

Med målet att göra industrin mer effektiv, säker och hållbar samordnar SSG industriell kompetens för att ta fram de bästa lösningarna. Genom deras kommittéer samverkar industrin för att sätta nya standarder, ett unikt arbete som på ett hållbart sätt bidragit till industrins utveckling i över 60 år. Med kompetens och deras tjänster vill de bidra till en industri i framkant och vara industrins självklara partner.

Med målet att göra industrin mer effektiv, säker och hållbar samordnar SSG industriell kompetens för att ta fram de bästa lösningarna. Genom deras kommittéer samverkar industrin för att sätta nya standarder, ett unikt arbete som på ett hållbart sätt bidragit till industrins utveckling i över 60 år. Med kompetens och deras tjänster vill de bidra till en industri i framkant och vara industrins självklara partner.

INFORMATION OM FÖRETAGET

SSGs fokusområden är arbetsmiljö, hållbarhet och digitalisering där moderna arbetsmetoder och digital teknik skall vara grunden för nya tjänster som gör svensk industri internationellt konkurrenskraftig. På huvudkontoret i Sundsvall sitter drygt 60 personer som arbetar inom huvudfunktionerna Samverkan, Tjänster och Leverans, samt stödfunktionerna Utveckling, HR, IT, Ekonomi och Kommunikation. De finns även representerade i Stockholm och Karlstad.

ARBETSBESKRIVNING

Är du utbildad till gymnasieekonom och gillar att arbeta med löpande bokföring? Är du samtidigt flexibel, strukturerad och noggrann? Då kan du vara rätt person som vi söker till vår kund SSG. Läs mer och sök tjänsten redan idag då vi kan komma att tillsätta tjänsten innan ansökningstiden gått ut.

Som ekonom kommer du att arbeta med bland annat löpande bokföring, fakturering, leverantörs- och kundreskontra, hantera inkassoärenden samt skatt- och momsdeklarationer. På sikt kommer du även vara involverad i bokslut. Du kommer även arbeta med andra administrativa arbetsuppgifter så som hantering av reseräkningar samt göra avstämningar med tidrapporter. Arbetstiderna är vardagar, dagtid. Du kommer att sitta i lokaler i centrala Sundsvall. Uppdraget är minst 6 månader med goda möjligheter till förlängning och eventuellt anställning hos SSG om det känns rätt för båda parter.

VI SÖKER DIG SOM:

* Har gymnasieutbildning inom ekonomi eller liknande utbildning
* Har erfarenhet av att arbeta med ekonomiadministration minst 3-4 år, främst med löpande bokföring och fakturering
* Har goda kunskaper i svenska
* Har god datavana och behärskar Officepaketet väl.
* Har god systemvana
* Meriterande är om du har högskole/universitetsutbildning inom ekonomi

Som person är du driven, flexibel och prestigelös. Vidare har du en positiv inställning till de arbetsuppgifter som du tilldelas. Du är strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt.

ÖVRIG INFORMATION

Start: 1 februari
Omfattning: heltid (6 månader med möjlighet till tillsvidareanställning hos SSG)
Placering: Sundsvall
Antal platser: 1

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär av försäkringar, tjänstepension osv och goda fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt interna kurser och föreläsningar via appar.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Linnéa Hedenberg, via telefon: 060-646 899 eller e-post: Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in en ansökan idag!

Följ gärna oss på Facebook Manpower Sverige (Sundsvall) och Instagram manpowerSundsvall där vi uppdaterar de senaste nyheterna!Vi ser framemot din ansökan!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version