merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Svenskt Näringsliv söker projektledare med inriktning på undersökningar

Undersökningar och kvalificerad analys ses som en strategisk metod för att ständigt förbättra arbetet med opinionsbildning och politisk påverkan. Tjänsten kommer i första hand vara inriktad på att förstärka arbetet med den årliga undersökningen Lokalt företagsklimat men även assistera inom organisationen med andra typer av undersökningar av varierande omfattning för att sedan skapa material som kan användas i kommunikations- och påverkanssyfte. Svenskt Näringsliv arbetar med både egna undersökningar och som köpare av undersökningar genomförda av externa leverantörer. I tjänsten ingår även att bistå regionkontoren med material kopplat till undersökning och analys samt att i viss mån representera Svenskt Näringsliv externt.

Arbetet erbjuder stor variation och ligger till grund för stora delar av den opinionsbildning som Svenskt Näringsliv driver. Snabbrörligheten och korta processer gör att du kommer kunna se effekten av det du producerar i rollen på relativt kort tid.

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med statistik för att underbygga argument i frågor som rör samhället i stort. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med både kvalitativa och kvantitativa undersökningar, meriterande om du i nuvarande eller tidigare roll även beställt och kravställt undersökningar. Du trivs i en projektledande roll där du självständigt får driva ditt arbete samtidigt som du uppskattar att tillsammans med andra skapa material och kommunikation till nytta för landets företagare. Du har förmågan att lyssna likaväl som att kommunicera på ett förtroendeingivande sätt och du uppskattar att arbeta i en roll med många kontaktytor.

Tjänsten är placerad på Kommunikationsavdelningen vid Svenskt Näringslivs kansli på Storgatan 19, Stockholm.

Är det dig vi söker? Vänligen skicka in din ansökan via www.novarepropell.se. Urval och intervjuer sker löpande. Frågor besvaras av Ebba Levin, ebba.levin@novarepropell.se eller Stéphanie Björklund, stephanie.bjorklund@novarepropell.se.

 

Svenskt Näringslivs vision lyder: "Företagsamma människor och konkurrenskraftiga företag i gemenskap leder Sverige till ökat välstånd".

Svenskt Näringsliv företräder närmare 60 000 små, medelstora och stora företag organiserade i 50 bransch- och arbetsgivarförbund. Förbunden utgör sedan föreningen Svenskt Näringslivs medlemmar. Vårt långsiktiga mål är att Sverige ska återta en tätposition i den internationella välståndsligan. För att uppnå det behövs en bred intressegemenskap kring värdet av företagande och företagsamhet. Vårt uppdrag är att öka förståelsen för företagens verklighet och att verka för att alla företag i Sverige ska ha bästa möjliga villkor för att verka och växa.

Vår verksamhet täcker ett brett fält och vänder sig till olika målgrupper. Vi arbetar med opinionsbildning och kunskapsspridning, utvecklar nya idéer och tar fram konkreta förslag för att skapa ett bättre klimat för företagsamheten. Ett bättre företagsklimat ger fler företag, fler växande företag och fler jobb.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version