merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Ledigt jobb, IT support till Bohus!

Vår kund i Bohus arbetar globalt och letar nu efter sin nästa First-Line stjärna! Har du god nätverkskunskap, erfarenhet av IT-support samt drivs av att hjälpa andra? Tveka då inte, sök tjänsten som first-line support redan idag!

Hur ser arbetet ut?

I rollen som IT-support supporterar du slutanvändare genom att lösa tekniska problem via telefon och mejl. Rollen är en heltidstjänst med start i januari och du kommer att arbeta i ett härligt team på fyra personer med roterande arbetsuppgifter.

Mer information om företaget och rollen ges vid en personlig intervju.


Arbetstider: Kontorstid
Omfattning: 100 %
Ort: Bohus


Vem är du?

Vi söker dig som har kunskap i hur inloggning sker på servrar samt kan genomföra grundläggande kontroll av att kommunikationen med andra servrar fungerar som de ska. Vidare är du en person som kan hantera många bollar i luften, gillar att arbeta i team, har ett stort IT-intresse samt vill ge förstklassig service till kund.

Vi ser att du:

* Har erfarenhet av IT-support eller motsvarande
* Har grundläggande kunskap i Windows servrar
* Har grundläggande nätverkskunskap
* Har kunskaper i engelska (tal och skrift)


Vad kan vi erbjuda dig?

Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter, och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.


Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.Frågor?

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV via länken till höger, urval sker löpande. Har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att maila Kandidatspecialist Emma Sköldberg på

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version