merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Laborant - Malmö

.

Om Processbemanning AB:
Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne.  Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi har ett stort antal uppdragsgivare i Skåne vilket ger oss stora möjligheter att matcha just din kompetens och profil mot lediga uppdrag.

 

Är du intresserad av att jobba som laborant hos en av våra kunder i Malmö? Har du en naturvetenskaplig bakgrund kan detta vara en tjänst för dig! 

Om tjänsten:
Just nu söker vi dig som vill arbeta som laborant hos vår kund i Malmö. Tjänsten är förlagd på både dag- och kvällstider i 2-skift och arbetsuppgifterna innebär att utföra mikrobiologiska rutinanalyser av vatten och livsmedel. Du kommer även förbereda prover innan analys samt granskning av rapporter och ha en del kundkontakt i ditt dagliga arbete.   

Vem är du?
Personliga egenskaper vi söker är att du är en person som är strukturerad och planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt. Eftersom du kommer arbeta i team är samarbetsförmågan en viktig del. Det är även av stor vikt att du är flexibel och har lätt för att anpassa dig efter förändringar samt att du är stabil och håller dig lugn och kontrollerad i stressiga situationer.

Krav för tjänsten är:
- Vara tillgänglig för skiftarbete
- Naturvetenskaplig gymnasieutbildning
- Labberfarenhet (från tidigare arbete eller utbildning)
- Erfarenhet av pipettering och spädning
- Kunna läsa och förstå instruktioner på svenska

Meriterande för tjänsten är:
- Mikrobiologi på högskole- eller universitetsnivå (kandidatexamen)
- Tidigare erfarenhet av mikrobiologi, analyser

Låter detta intressant?
Då är du välkommen att skicka in din ansökan omgående då vi kommer att kalla till intervju löpande. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt.

Läs gärna mer om oss på  processbemanning.se där hittar du även våra övriga lediga tjänster!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version