merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Svenska kyrkan i Partille söker lokalvårdare

Partille kommun med sina cirka 40 000 invånare gränsar till östra Göteborg.
Här finner du kulturhus, gymnasium, köpcentret Allum och nybyggda Partille Arena. Här finns också närhet till natur med vandringsleder, sjöar och naturreservat. Nära pulsen, nära lugnet.
Svenska kyrkan i Partille omfattar hela kommunen och består av tre församlingar, kyrkogårdsförvaltning och en förskola. Vi är sammanlagt ca 80 anställda. I våra tre församlingar finns stor spännvidd vad gäller kyrkliga traditioner och uttryckssätt. Det är vi stolta över.

Svenska kyrkan i Partille omfattar hela Partille kommun och består av tre församlingar, en förskola och kyrkogårdsförvaltningen. Sammanlagt har vi 21 byggnader. Vi har idag cirka 100 anställda och 300 ideella medarbetare. Dessutom möter vi många människor i livets alla skeden.

Vår serviceenhet består av drygt tio personer. Vi söker nu ytterligare en kollega som vill arbeta med lokalvård. Arbetsmomenten är praktiska och består till stor del av vardagsstäd samt viss kringservice.

Vi tror att du som söker har:

• En personlighet som är serviceinriktad, strukturerad och effektiv

• Goda kunskaper i svenska språket

Det är meriterande om du har utbildning, till exempel PRYL eller SRY och/eller dokumenterade erfarenheter från liknande arbetsmoment. Men det är inget krav för att söka tjänsten. Vi genomför utbildning med alla våra nya medarbetare. Det är också meriterande om du har B-körkort för att kunna ta dig runt mellan de olika enheterna.

Vi ser gärna att du har kännedom om Svenska kyrkan och delar våra värderingar.

Tjänsten är inledningsvis ett vikariat på 50 % med start snarast möjligt. Möjlighet till högre anställningsgrad och fler arbetsmoment finns. Arbetstiderna är förlagda till 06.00-10.00 måndag till fredag.

Verkar detta intressant? Tveka inte att ansöka redan idag. Urval och tillsättning kan komma att ske löpande och före sista ansökningsdatum. Om det uppstår frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta arbetsledare eller fackliga företrädare.

 

Här kan du läsa mer om Svenska kyrkan i Partille:

www.svenskakyrkan.se/partille
www.svenskakyrkan.se/kyrkogardsforvaltning
www.facebook.com/svenskakyrkan.partille

 

Information om tjänsten
Arbetsplats/placeringsort
Partille

Kontaktpersoner
Carin Raabe, arbetsledare, Partille pastorat

Pierre Moberg, facklig företrädare, Kommunal
tfn: 031-340 42 13

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version