merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Underhållstekniker skiftgång

FMR är specialister på rekrytering och bemanning inom industri-, teknik- och bygg/fastighetsbranschen på både tjänstemanna- och kollektivsidan. Vi förmedlar personal på såväl assistent-, specialist- som chefsnivå och har varit verksamma i närmare 20 år. Som helhetsleverantör av HR-tjänster erbjuder vi rekrytering, second opinion, bemanning och outplacement. Läs mer på www.fmr.nu.

För kund inom fordonsbranschen i Göteborg söker vi underhållstekniker med kunskap inom PLC för direktrekrytering till företaget.

ARBETSUPPGIFTER
Som underhållstekniker kommer du att arbeta framför allt med reparationer, förbättringar och förebyggande underhåll. Både med mekanik, pneumatik, elektroniska system och PLC-styrningar. Dokumentation är en viktig del i arbetet. Du ingår i väl sammansatta team med gedigen kompetens. Arbetstiden är 4-skift alternativt helgskift.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som underhållstekniker men vänder oss även till dig som är relativt ny inom yrket. Vi ser gärna att du arbetat tidigare med tillverkningsmaskiner, förpackningsmaskiner eller produktionslinjer.
Du är stresstålig och gillar att vara med att utveckla/förbättra och trivs givetvis även med förebyggande arbete.
Du har utbildning inom yrket och ett antal års erfarenhet. Vi värdesätter social kompetens och kommunikationsförmåga. För att Du skall trivas med detta arbete bör Du vara en person som är drivande och tycker om utmaningar. Arbetsuppgifterna förutsätter att Du trivs och stimuleras av ett nära samarbete med andra människor.
Vi söker även dig som är relativt nyutbildad och som vill komma in i yrket.

VI ERBJUDER

En intressant och utvecklande miljö.

Bra teamkänsla.

Goda anställningsvillkor.

ANSÖKAN

Har du frågor hör av dig till Krister Eliasson på 0707-899606.

Vi kommer att intervjua löpande så vänta inte med din ansökan.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version