merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Studentmedarbetare - Personalhandläggare Rekryteringsenheten

Vård & Omsorg arbetar i team med olika professioner med att ge samordnat stöd och service till äldre och personer med funktionsnedsättning i Lidköping.
Vi arbetar aktivt med vår värdegrund. Den enskilde ska vara delaktig och ha inflytande över den hjälp han eller hon får. Vi har ett helhetsperspektiv i vårt arbete och utgår ifrån den enskildes resurser och förmågor.
Hos oss arbetar cirka 1500 tillsvidareanställda medarbetare, samt under året mellan 300-600 visstidsanställda medarbetare.Beskrivning

Rekryteringsenheten är en intern servicefunktion inom Vård- & Omsorgsförvaltningen, som bistår verksamheten inom rekryterings- och bemanningsområdet.

På enheten finns enhetschef, rekryteringsadministratörer, personalhandläggare, huvudadministratör för TimeCare, enhetsadministratör, undersköterskor/ stödassistenter som bemannar kort-/långtidspoolen samt timavlönade medarbetare.

Rekryteringsenhetens huvuduppdrag är att tillhandahålla vikarier vid oplanerad kort- och långtidsfrånvaro upp till 3 mån samt säkerställa en väg in för timanställda. Vi ansvarar för att samordna och genomföra introduktion och utbildning för timanställda och semestervikarier, dels löpande under året men också specifikt inför sommaren.

Letar du efter arbetslivserfarenhet inom HR-området för att ligga steget före när du är klar med dina studier?

Vi söker studentmedarbetare för uppdrag under vt-18.

Att arbeta inom vår Rekryteringsenhet är omväxlande och roligt. Vi samarbetar nära och stöttar varandra i det dagliga arbetet med att ge kvalificerat stöd till Vård & Omsorgsförvaltningens chefer för att få rätt medarbetare på rätt plats vid rätt tillfälle.

Vi söker nu dig som vill berika vår grupp med din person och kompetens. Som student får du arbeta tillsammans med personalhandläggare inom Rekryteringsenheten

Inom detta område söker vi även semestervikarier sommaren 2018, vilket kan ge dig som jobbat som studentmedarbetare förtur till dessa sommarjobb.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter


Din främsta arbetsuppgift kommer i första hand vara att arbeta tillsammans med administrativt stöd i semestervikariatsprocessen tillsammans med personalhandläggare. 

Kvalifikationer 
Vi söker dig som läst minst 1 år på Personalvetarprogram på högskolenivå, som är självgående, ansvarstagande, kvalitetsmedveten och strukturerad i ditt arbete. Du har god administrativ förmåga och är duktig på att kommunicera i tal och skrift.

Handledning
Studenten kommer att ha en handledare från vår Rekryteringsenhet.

Projektanställningens omfattning

Tidsbegränsad anställning 180101-180530

Sysselsättningsgrad: 15-20%

Information om arbetsgivaren

Våra medarbetares olika kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och är en viktig del i att vara en hållbar och välkomnande kommun. Vi eftersträvar och värdesätter de kvaliteter som tex. en jämn könsfördelning, anställda med funktionsnedsättning och olika etnisk och kulturell bakgrund tillför våra arbetsplatser. Vi ser därför gärna en mångfald av sökande till alla våra tjänster.

Lidköpings kommun vill arbeta med att skapa den goda arbetsplatsen där alla medarbetare ges möjlighet att bygga upp, utveckla och förbättra sin hälsa genom ett aktivt friskvårdsarbete. Läs mer om vilka förmåner du har när du jobbar i Lidköpings kommun.

https://lidkoping.se/naringsliv-och-arbete/jobba-i-lidkopings-kommun/darfor-ska-du-jobba-hos-oss/
.

Lidköping — en välkomnande och hållbar kommun.
Lidköpings kommun har cirka 39 000 invånare och ett vackert läge vid Vänerns södra strand. Närheten till vattnet, Kållandsö med Läckö slott och berget Kinnekulle innebär tillgång till natur- och fritidsupplevelser utöver det vanliga. Lidköpings kommun satsar på framtiden. Här finns utrymme och vilja till förändring. En god livsmiljö, närhet och samverkan ger oss möjligheterna.

Lidköpings kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg MyNetwork. Du hittar en knapp längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.
Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version