merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Marknadsassistent till Firefly AB

Firefly AB är ett svenskt världsledande brandsäkerhetsföretag som levererar högteknologiska system som upptäcker och minimerar bränder och dammexplosioner. Fireflys patenterade och kundanpassade system och komponenter övervakar processer inom till exempel kraftvärmeverk, bioenergisektorn och mjukpappersindustrin men även kritisk infrastruktur så som tunnelbanesystem eller vägtunnlar.

Firefly har idag försäljning i mer än 30 länder och huvudkontoret är beläget i Hammarby Sjöstad. Bolaget har ca 70 anställda och är noterad på Nasdaq Stockholm First North.

Marknadsassistent till Firefly AB - vikariat
Är du en kreativ marknadsassistent med ett öga för grafiska utformningar? Har du ett starkt driv och en vilja att utvecklas i din yrkesroll? Då kan det vara just dig vi söker för ett föräldravikariat hos Firefly AB!

Detta vikariat sträcker sig cirka ett år framåt med möjlighet till förlängning. Start omgående.

Arbetsuppgifter
I rollen som marknadsassistent kommer du arbeta nära dina kollegor på marknads- och säljavdelningen. Du koordinerar mässor, hjälper till med trycksaksproduktion och säljmaterial samt är behjälplig vid övriga arbetsuppgifter på marknadsavdelningen. Vidare arbetar du även med web och sociala medier.

Vem är du?
Vi söker dig som har en relevant marknadsutbildning och 1-2 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har goda kunskaper i Officepaketet, Adobe CS/CC (InDesign, Photoshop och Illustrator) samt erfarenhet av att arbeta med olika webpubliceringsverktyg. Vidare är du tekniskt intresserad och har mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift. Det är även extra meriterande om du kan fler språk.

Som person är du strukturerad, social och nyfiken. Du är serviceinriktad, kommunikativ och noggrann, med förmågan att samarbeta med andra. För att lyckas i rollen är du även prestigelös och vill lära dig mer om marknadsföring. Vidare har du en förmåga att arbeta i högt tempo utan att tumma på kvaliteten i ditt arbete.

Du erbjuds
Firefly AB erbjuder dig ett spännande och stimulerande arbete i en inspirerande och internationell miljö. De sitter i trevliga lokaler i Hammarby Sjöstad. 

Ansökan
En avgörande framgångsfaktor för varje företag är att tillgodogöra sig människors olikheter. Därför strävar First Reserve efter mångfald i våra tillsättningar.

För enklast möjliga hantering av din ansökan ber vi dig registrera ditt CV och personliga brev genom att klicka på ansökningsknappen nedan. Då urval och intervjuer sker löpande önskar vi din ansökan snarast.

Du är välkommen att kontakta Sarah Arvidsson som gärna svarar vid eventuella frågor: 070-270 28 96 eller sarah.arvidsson@firstreserve.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version