merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Hej Projektchef!

Är du en trygg och drivande ledare? Vill du leda arbetet med att ta fram projektunderlag på hur vi ska utveckla och bygga våra el- och stadsnät och följa projekten från start till mål? Då kan du vara vår nya Projektchef!

Vem trivs hos oss?

”Jag tycker om att engagera mina medarbetare och skapa förutsättningar att nå våra gemensamma mål. Vi är ett driftbolag som har fått förtroendet att förvalta och förädla dagens infrastruktur, samtidigt som vi tillsammans jobbar för att bygga morgondagens. Allt jobb som vi gör, alla rör och kablar vi gräver ner i marken ska inte bara fungera idag utan även i morgon och en väldigt lång tid framöver. Vi står inför stora utmaningar och vi vet att vi klarar det, så länge vi gör det tillsammans.”

Niclas Liljehag, Gruppchef Stadsnät inom avdelning Entreprenad, Elnät.

 

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig en befattning som Projektchef på avdelning Nätutveckling inom affärsområde Elnät. Affärsområdet ansvarar för att vidareutveckla, bygga ut och underålla elnät och stadsnät för att våra kunder ska få sin el och stadsnätsuppkoppling dygnet runt, året om. Avdelning Nätutveckling ansvarar för utvecklingen och den övergripande planeringen samt projektering för det arbete som ska utföras på våra el- och stadsnät. Du är stationerad i Eskilstuna och rapporterar till nätutvecklingschef Fredrik Tinglöw.

Som projektchef leder och fördelar du arbetet för en arbetsgrupp som idag består av 12 medarbetare. Arbetsuppgifterna i gruppen omfattar i huvudsak kalkylering samt projektering för ny- och ombyggnationer av el- och stadsnät. Du kommer ansvara för en effektiv resursplanering inom gruppen och följa upp investeringsprojekt med tillhörande tidsplaner och ekonomi från start till mål. Du kommer också vara delaktig i utvecklingsarbete och måluppföljning för både din arbetsgrupp och för avdelningen. Vi ser att du har god samarbetsförmåga och att du är drivande, engagerande och trygg i din ledarroll samtidigt som du utför ditt arbete på ett strukturerat och metodiskt sätt. I tjänsten ingår både extern och intern kundkontakt, därför ser vi gärna att du är social och kommunikativ samt att du har förmåga att skapa goda relationer med olika typer av människor.

För att lyckas väl i tjänsten ser vi att du har en teknisk utbildning och erfarenhet av att jobba med projekt. Eftersom du ska leda andra människor ser vi gärna att du har tidigare erfarenheter det. Arbete inom området Elnät är meriterande.

Vilka är vi?

Eskilstuna Strängnäs Energi och Miljö är en arbetsgivare som värnar om dig som medarbetare.  Se filmen om oss som arbetsgivare här. Vill du veta hur vår rekryteringsprocess fungerar? Klicka här.

• Eskilstuna Strängnäs Energi och Miljö, är ett gemensamt driftbolag för Eskilstuna Energi och Miljö och SEVAB Strängnäs Energi. Läs gärna mer om våra uppdragsgivare på eem.se och sevab.com
• Vi är en av Sörmlands största arbetsgivare, med våra närmare 500 medarbetare.
• Vår affärsidé: Tillsammans är vi det ledande energi- och miljötjänsteföretaget.
• De verksamheter vi driftar har en årlig omsättning på 1,8 miljarder kronor


Vill du bli en av oss är du varmt välkommen med din ansökan senast 7 januari 2018. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Vänta inte med din ansökan!

Har du några frågor är du välkommen att kontakta vår nätutvecklingschef Fredrik Tinglöw.

Du når Fredrik på telefon 016-10 65 60 eller via e-post fredrik.tinglow@esem.se

Övrigt

Till rekryterings- och annonsföretag: Vi har redan valt våra samarbetspartners i samband med denna annons.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version