merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Student sökes till tjänst som kontorskoordinator till Panasonic!

Om företaget:

Panasonic Nordic AB är ett helägt dotterbolag till japanska Panasonic Corporation, somvarit närvarande på den nordiska marknaden sedan år 1972. Panasonic blev tidigtett välkänt varumärke, mycket tack vare den höga kvaliteten på TV och video.Idag tillhör företaget ett av de ledande företagen i Norden inom ett flertalaffärsområden som ljud, bild, data och telekommunikation. I Norden omsätter Panasonicöver två miljarder kronor och har ca 100 anställda.

Dina arbetsuppgifter:

Till vår kund Panasonic söker vi nu en student som vill jobba extra som kontorskoordinator. Som kontorskoordinator kommer du ha en väldigt bred roll och ha hand om företaget i sin helhet. Du kommer att ta emot inkommande telefonsamtal och mejl, beställa in kontorsmaterial, boka resor och vara behjälplig med diverse olika administrativa arbetsuppgifter.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter är:

- Ta hand om företagets reception och inkommande besök.

- Ansvara för företagets allmänna e-postkonton och växeltelefon.

- Posthantering.
- Diverse administrativa arbetsuppgifter.

Din profil:

Vi söker dig som studerar och vill ha ett omväxlande extrajobb vid sidan av studierna.

Meriterande är om du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter.

Föratt passa in i denna roll ser vi att du förstår vikten av att ge förstklassig serviceoch snabbt kan anpassa dig till nya situationer. Du har lätt för att skaparelationer med människor och trivs med att ha många bollar i luften. Som personär du proaktiv och organisatorisk i ditt arbetssätt.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta Rebecka Hillerström på telefonnummer +46 (0) 70 032 43 46. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om ossSharper är ett nordiskt konsult- och rekryteringsbolag specialiserade på kvalificerat urval av specialistpositioner samt ledande befattningar. Sharper ingår i koncernen The Creativity Family Oy som grundades i Finland 2005. Sharper är verksamma inom Sales & Marketing, Finance, Engineering & Supply chain samt Back office.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version