merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Biträdande rektor

Vill du jobba för en stark kommun i en växande region?

Välkommen till Arenaskolan!
Vi söker en ny biträdande rektor. Vill du bli en av oss? Vill du arbeta som biträdande rektor i en kommun där hela kedjan med nämnd, förvaltning och skolenheter har en gemensam och tydlig inriktning? Där vi arbetar tillsammans i tydliga ansvarsroller?

I Timrå kommun pågår ett långsiktigt och genomgripande utvecklingsarbete inom barn- och utbildningsförvaltningens alla verksamheter. Det bygger på ett systemteoretiskt synsätt där vi leder organisationen genom en utarbetad struktur, tydliga uppdrag och där beslut tas långt ut i organisationen.

Arenaskolan är en högstadieskola med tydlighet och struktur vad gäller organisation, utvecklingsarbete och undervisning. Vi bedriver vårt utbildningsuppdrag med tonvikt på tillgänglig och ämnesövergripande undervisning i kollegiala arbetsformer. Skolan består av fem lärteam varav ett är grundsärskola och har sedan höstterminen 2017 även en förstärkt elevhälsa med fokus på det främjande och förebyggande arbetet.

Arenaskolans skolledning består av en rektor, två biträdande rektorer samt en intendent där tillsammansarbetet är en viktig framgångsfaktor. Vi söker dig som är en lagspelare där vi kompletterar varandras kompetenser samt har ett prestigelöst förhållningssätt i arbetet. Som biträdande rektor har du personalansvar för några av skolans lärteam samt ansvar för delar av det systematiska kvalitetsarbetet.

Vi ser gärna dig med följande kvalifikationer:
? Förtrogenhet med skollag, läroplan, arbetsmiljölag och andra relevanta lagar och styrdokument
? Specialpedagogisk kompetens
? Erfarenhet av grundskolans senare år och gärna grundsärskolan
? Intresse och kvalifikationer för att möjliggöra en tillgänglig undervisning
? Förmåga att vara systematisk, noggrann och kunna analysera resultat
? En god kommunikativ förmåga
? Universitets/högskoleutbildning och erfarenhet som ger pedagogisk insikt
? Meriterande om du påbörjat/avslutat rektorsutbildning

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och din samarbetsförmåga. Tidigare erfarenhet som skolledare är meriterande. Vi strävar efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald.

Vi har tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Därför undanber vi oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Mer information om tjänsten fås av Sofia Hård tf rektor samt tillträdande rektor Annelie Granö Sörell 070-104 07 44.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version