merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Vi söker säljare med eller utan erfarenhet med start omgående

Vilka är vi?
Optiva är ett nytänkande och snabbväxande finansbolag. Med ambitionen att förenkla vägen till en bättre privatekonomi för privatpersoner erbjuder vi smarta tjänster inom lån och försäkringar. Vi växer i en snabb takt och söker nu fler Lånehandläggare som vill vara med på vår fortsatta resa och göra karriär med oss.

Om tjänsten
Som Lånehandläggare på Optiva hjälper du nya och befintliga kunder till en bättre privatekonomi genom att kartlägga och analysera deras ekonomiska situation med målet att sänka deras befintliga lånekostnader via vår kostnadsfria jämförelsetjänst. Du arbetar med telefonen som redskap, tjänsten du erbjuder är väldigt populär och leder oftast till att kunden sparar tusentals kronor genom sänkta lånekostnader. Som Lånehandläggare utför du ett betydelsefullt arbete som hjälper många personer.

Vi förser dig med alla nödvändiga verktyg för att bli framgångsrik i rollen som Lånehandläggare. Som stöd i ditt dagliga arbete får du löpande personlig coachning. Din anställning inleds med en omfattande sälj- och produktutbildning som leder till att du blir en diplomerad lånehandläggare inom lån och krediter.

Vem är du?
För att trivas i rollen som Lånehandläggare är du en person som drivs av utmaningar och tycker det är kul att jobba mot högt uppsatta mål. Du stimuleras av att hjälpa personer och erbjuda en bra service samt är öppensinnad och nyfiken på att lära dig nya saker och utvecklas som person.

Vi erbjuder
Du kommer att ingå i ett team med framåtsträvande och hårt arbetande kollegor som alla har ett serviceinriktat tänk. Vi arbetar mot högt uppsatta mål men är också duktiga på att ha kul på jobbet och självklart fira våra framgångar. För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs, ges goda utvecklingsmöjligheter och ges en bra belöning för goda resultat.

En rolig arbetsplats med mycket företagsaktiviteter
Goda utvecklingsmöjligheter
En omfattande sälj- och produktutbildning
Modernt kontor i Vasastaden med tillgång till gym i fastigheten

Tillträde: Enligt överenskommelse
Lön: Fast lön + Provision
Placering: Stockholm, Vasastaden - Ynglingagatan 12
Arbetstider: Måndag-fredag, 10:00-17:00

Ansök direkt
Skicka din ansökan till karriar@optiva.se redan idag! Ansökningarna hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatumet.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version