merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Jobba med kundsupport på en härlig arbetsplats!

Jobbeskrivning
Har du en förmåga utöver det vanliga att skapa en härlig relation med nya kontakter? Brinner du samtidigt för att erbjuda den bästa servicen och ser merförsäljning som en naturlig del för att nå dit? Då tror vi att detta är rätt jobb för dig!

Med telefonen som ditt främsta arbetsverktyg kommer du för vår kunds räkning att ta emot inkommande samtal med frågor rörande digitalTV-abonnemang. Frågorna berör bland annat kundernas kanalsökningar, fakturor och kanalpaket. Du kommer att arbeta med aktiv merförsäljning för att erbjuda din kund det lilla extra i varje samtal!
Som handläggare för denna digitalTV-leverantör arbetar du i ett team med stort driv och hög ambitionsnivå och vi tror att du besitter liknande egenskaper.

Personliga egenskaper
• Är en orädd person som drivs av personlig utveckling
• Har fullständig gymnasiekompetens
• Har ett obehindrat sätt att uttrycka dig i svenska, i tal såväl som i skrift.
• Trivs i en social, fartfylld och dynamisk miljö.

På Uniflex vet vi om att våra anställda är vår viktigaste tillgång, därför erbjuder vi dig följande:
• En anställning som inleds med en gedigen kundtjänst- och säljutbildning inför din kommande arbetsroll
• En inspirerande och rolig arbetsplats i centrala Stockholm
• Karriärs- och utvecklingsmöjligheter utöver det vanliga!
• En anställning enligt kollektivavtal som självklart även innefattar tjänstepension, friskvårdsbidrag och marknadsmässig lön kombinerat med provision

Är du intresserad av tjänsten? Sök redan idag då vi rekryterar löpande!Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version