merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Verksamhetschef, Barn- och ungdomskliniken

Södra Älvsborgs Sjukhus, SÄS, är en av fyra sjukhusgrupper i Västra Götalandsregionen. SÄS är ett komplett akutsjukhus och bedriver länssjukvård inom, de för länssjukhus, vanligaste förekommande specialiteter.
SÄS ansvarar även för barn- och ungdomsmedicinska och psykiatriska öppenvårdsmottagningar i kommunerna i Sjuhärad. Vi är ett hälsofrämjande sjukhus med fokus på vård, behandling och arbetssätt som sätter patienternas behov i första rummet.
Vi utvecklar våra verksamheter genom processtänkande och ett tvärprofessionellt samarbete.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr
LinkedIn www.linkedin.com/company/södra-älvsborgs-sjukhusVälkommen till en arbetsplats med höga ambitioner och mycket kompetens.

Som verksamhetschef på barn- o ungdomskliniken på SÄS har du möjlighet att driva utvecklingen framåt!

Verksamhetsbeskrivning
Barn- och ungdomskliniken bedriver akut och planerad sjukvård för barn och ungdomar under 18 år. Vi har barnmedicinska mottagningar i Borås, Alingsås, Lerum, Skene och Ulricehamn. På sjukhuset i Borås finns barnmedicinsk mottagning, barndagvård, barnakutmottagning, barnavdelning, neonatalavdelning och lekterapi, det vill säga, vi är det ”Lilla” sjukhuset i sjukhuset.

I verksamheten arbetar ungefär 240 anställda. Här arbetar läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, barnsköterskor, sekreterare, psykologer, dietister, fysioterapeuter, kuratorer, logopeder och lekterapeuter. Vi arbetar tillsammans i team för att kunna tillgodose våra patienters olika behov.

Om uppdraget
Som verksamhetschef har du ett övergripande ansvar för barn- o ungdomsklinikens medarbetare, arbetsmiljö, produktion och budget. Det innebär att du tillsammans med första linjens chefer ska leda, utveckla och följa upp verksamheten utifrån klinikens strategiska aktiviteter och mål. Du ska också etablera och bibehålla viktiga samarbeten inom organisationen och i regionen. Alla verksamheter på SÄS följer upp resultat inklusive medicinsk kvalitet regelbundet, och det är verksamhetschefens ansvar att barn- o ungdomsklinikens enheter arbetar i samma riktning. Du rapporterar till biträdande sjukhusdirektör och är en viktig medspelare i sjukhusledningen på SÄS.

Din profil
Du som söker tjänsten har en kvalificerad universitets- eller högskoleexamen. Du har ett stort intresse för och erfarenhet av chef- och ledarskap. Som chef och ledare uppfyller du Västra Götalandsregionens chefskriterier.

Vi söker dig som är en utvecklingsorienterad person och som ser verksamheten som en helhet. Uppdraget kräver att du har tydliga visioner för framtiden och arbetar mål- och resultatinriktat. Varje enhet är viktiga för att skapa en god arbetsmiljö på hela kliniken. Vidare är du ett föredöme, visar personlig omtanke och motiverar och inspirerar dina medarbetare att utvecklas i sina yrkesroller och i organisationen. Du har förmågan att engagera och entusiasmera alla chefer och leda arbetet närvarande i vardagen.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder dig ett arbete i en utvecklingsinriktad organisation där dina idéer och din erfarenhet tas tillvara och blir viktiga för det fortsatta utvecklingsarbetet. Som en av Sveriges största arbetsgivare kan vi erbjuda goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. I din roll som chef har du möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling via något av västra Götalandsregionens värdeskapande chefsprogram. Du erbjuds även kortare chefskurser som utvecklas och kvalitetssäkras av VGR akademi.

För oss är det viktigt att du trivs på din arbetsplats och vi värnar om våra medarbetares hälsa. Därför erbjuder vi dig förmåner och hälsofrämjande friskvårdsaktiviteter.

Läs mer om våra förmåner: http://sas.vgregion.se/jobba-hos-oss/formaner-for-dig-som-medarbetare/

Fackliga representanter:
Peter Geiger, Läkarföreningen tel. 033-616 1386
Helena Antonsson, Vårdförbundet tel. 033-616 1964
Mona Nordqvist, Kommunal tel. 033-616 2034
Juanita Samuelsson, Vision tel. 033-616 2032

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version