merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Rekryterare till myndighet inom utbildningsområdet

Har du arbetat med rekrytering inom offentlig verksamhet och är tillgänglig för en ny spännande rekryterarroll? Då kan just du vara den vi söker! Vi söker dig som brinner för att hitta rätt kompetens till rätt plats och vill vara en viktig länk i rekryteringsarbetet.
Du kommer inledningsvis arbeta som konsult hos oss på Poolia på heltid under 3 månader, med chans till förlängning. Tjänsten är placerad centralt i Stockholm och vi söker dig som är tillgänglig från början av januari.

Arbetsuppgifter
Som Rekryterare sköter du hela rekryteringsprocessen hos kunden. I samråd med beställande chef kommer du fungera rådgivande och stöttande i processerna. Du kommer rekrytera inom olika befattningar, men vanligt förekommande tjänster kommer att vara varierade handläggarroller. Du kommer vidare sköta:

- Annonsering
- Search och urval på annons av kandidater
- Intervjuer och referenstagning
- Stöd mot chefer
- Övrig administration som tillkommer i rekryteringsarbetet.

Utbildning / Erfarenhet
Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning inom HR området. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med rekrytering och då gärna för en myndighet. I tidigare roll har du fått erfarenhet av att sköta hela rekryteringsprocesser och känner dig bekväm i det. Vidare hanterar du svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift.

Vi söker dig som trivs i en kommunikativ roll, som har lätt för att samarbeta och som har en förmåga att arbeta proaktivt. Du behöver ha en god förmåga att hantera flera arbetsuppgifter parallellt, då det kommer vara vanligt förekommande att samtidigt ansvara för ett flertal roller för rekrytering.

Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!
Om Poolia
Liksom du är vi på Poolia specialister inom HR & Lön, många av oss med egen erfarenhet av att arbeta i branschen. Vi är nämligen övertygade om att en av hörnstenarna för att göra ett riktigt bra arbete är engagemang och intresse för sitt område. Våra kunder återfinns inom bland både privat och offentlig sektor. Poolia har ett fokus, att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid.
Förmåner
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version