merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Belysningsmontörer till Karlstad

Infratek bidrar till att det moderna samhället ska fungera så bra som möjligt. Vi bygger, driftar och underhåller kritisk infrastruktur. Det rör sig om eldistribution, järnvägssystem, elsäkerhet, gatubelysning, laddstationer för elbilar eller tunnelsäkerhet. Infratek erbjuder många olika tjänster inom projektledning, kvalitetskontroll, montagearbete och underhåll. Vi är leverantörsoberoende och samarbetar med alla aktörer i branschen. Vi är ett lag på 1400 anställda, fördelat på 40 avdelningar i Norden, och en samlad omsättning på ca 3 miljarder NOK. Infratek expanderar och får ständigt nya projekt och uppdrag i Norge, Sverige och Finland. På Infratek jobbar vi gärna tvärs över landsgränser och mellan olika avdelningar i varje land. Infratek använder Facebook at work som plattform för intern kommunikation. Läs mer på www.infratek.se.Infratek har avseende belysning projekt, drift- och underhållsavtal hos kommuner, bostadsrättsföreningar och samfälligheter.

Vi söker nu flera driftiga personer till som vill vara med och arbeta långsiktigt inom detta till vår avdelning som finns på tre orter Karlstad, Mora och Ockelbo.

Rollen som belysningsmontör

I tjänsten utgår du från hemmet och uppdragen förekommer främst i Karlstad men det även finns uppdrag i angränsande områden. Stationeringsort är Karlstad.

Exempel på arbetsuppgifter:

- drift- och underhållsarbeten på gatubelysning som felsökning, felavhjälpning till skyliftjobb och armaturbyten.
- service och installation av tändsystem
- nyanläggning av gatubelysning samt en del mindre projektering 
- mindre elnätsjobb och mätarservice
- dagliga kontakter med kund/beställaren.    

Vem är du?

Vi tror att du är en person som är öppen och utåtriktad och bra på att samarbeta med andra i olika uppdrag. Du har också en vana att arbeta självständigt och lösa problem som uppstår i det dagliga arbetet. Du drivs av tydliga mål och har inga problem att ibland hantera stressiga situationer.

Medvetenhet om din och andras säkerhet är en självklarhet. Du ska trivas med att ha ett fritt arbete där stora delar av arbetet är förlagt utomhus.

Kvalifikationer

El-utbildning på gymnasienivå eller motsvarande, gärna med erfarenhet från belysning. B-körkort är ett krav för tjänsten. C-körkort samt tidigare arbete med skylift är meriterande. Du behöver behärska svenska i tal och skrift i denna tjänst.

Välkommen med din ansökan senast 2018-01-15.

På Infratek är en kollega alltid nära och vi har kul tillsammans. Prestigelösheten och hjälpsamheten går som en röd tråd genom företaget och vi ställer upp för varandra och vill att det ska gå bra för alla. Medarbetarna har förtroende för den egna och kollegornas kompetens. Utmaningar och problem löser vi tillsammans. Det skapar bra team och glädje i arbetet. Oavsett roll arbetar vi med siktet inställt på leverans med nöjd kund och slutkund som det huvudsakliga målet. Ingen dag är den andra lik och variationen i arbetet gör att individen behöver och får utveckling för att möta framtiden.

Vi är hjälpsamma, yrkesskickliga och leveransfokuserade.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version