merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Ekonomiassistent till internationellt reseföretag

Information om företaget
Vår kund är ett attraktivt företag inom resebranschen som arbetar med destinationer över hela världen. De söker nu en ekonomiassistent till sitt kontor i centrala Göteborg.
Uppdraget beräknas starta i början av januari 2018 och pågå till slutet av januari med goda möjligheter till förlängning. Är du noggrann, lösningsorienterad och positiv person kan du vara den vi söker. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Dina arbetsuppgifter
Som ekonomiassistent hos vår kund kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:
- Betalningar
- Leverantörsreskontra
- Övrig ekonomirelaterad administration

Skulle du ha erfarenhet av arbete som ekonomiassistent sedan tidigare finns det möjlighet till att avlasta också med fler och mer avancerade arbetsuppgifter. Tjänsten passar dig som vill arbeta i en spännande bransch där det händer mycket samtidigt som du trivs med administrativa uppgifter där du arbetar självständigt men samtidigt har god stöttning från teamet.
Tjänsten är på deltid och arbetstiderna är förlagda på dagtid. Vi ser gärna att du har möjlighet att arbeta mellan 2-3 dagar i veckan.

Din profil
Vi söker dig som är utbildad inom ekonomi och gärna med inriktning redovisning. Vi ser det som meriterande om du tidigare arbetat i en liknande roll som ekonomiassistent eller om du har arbetat i systemet Fortnox. Som person tror vi att du är lösningsorienterad, noggrann och är bekväm med att tala engelska då mycket kontakt sker med utländska banker och leverantörer. Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd hos oss på Studentwork och arbeta som konsult hos vårt kundföretag. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version