merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Vägingenjör

Vägingenjör

Sundsvall är en av norra Sveriges största kommuner med 98 000 invånare. Idag är vi cirka 8 000 medarbetare som arbetar med att ge sundsvallsborna en bra kommunal service och en positiv livsmiljö.

Gatuavdelningen finns organisatoriskt under Stadsbyggnadskontoret. Gatuavdelningen är kommunens ansvarige väghållare. Ansvaret innebär trafikplanering, trafikreglering, drift, underhåll och investeringar gällande kommunens gator, gång- och cykelvägar samt för belysning och broar. I ansvaret ingår även allmänna parkeringar. Avdelningen består av 45 anställda och då en av våra medarbetare går i pension söker vi nu en vägingenjör till sektionen drift gata.

Arbetsuppgifter

Som vägingenjör ansvarar du för att planera, samordna, utveckla och följa upp gatuavdelningens driftarbeten i samråd med sektionschef. Du hanterar felanmälningar och eventuella synpunkter samt ansvarar för grävningar och grävtillstånd gällande kommunens gator. I uppdraget ingår även att du leder och följer upp entreprenader samt deltar i beredskapstjänstgöring både under sommar- och vintersäsong.

Som anställd på gatuavdelningen kommer du att bli en del av en avdelning som har fokus på förbättringsarbete där kommunens värdeord mod, öppenhet och helhetssyn utgör värdegrunden.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som har:

- bygg- och anläggningsteknisk utbildning eller annan utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som relevant för uppdraget

- datorvana

- B-körkort

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom vägdrift.

Som person är du trygg, stabil och självgående. Du är drivande, strukturerad och trivs med administrativt arbete som rollen till viss del innebär. För att lyckas i rollen är du lösningsfokuserad och har en god samarbetsförmåga. Arbetet är utåtriktat och ställer krav på att du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder en tjänst med varierande arbetsuppgifter och du blir en del av ett professionellt team. Utöver detta erbjuder kommunen även ett förmånligt friskvårdsavtal samt friskvårdstimme.

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta sektionschef Göran Gustafsson tfn 060-19 26 69 eller avdelningschef Maria Chruzander tfn 060-19 15 80.

Facklig företrädare

Robin Fångsjö, Vision, tfn 060-19 19 88.

Övrigt

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

I Sundsvalls kommun arbetar vi aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och genomför därför obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. Vi tillämpar rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sundsvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Sista ansökningsdag 2018-01-02

Varmt välkommen med din ansökan!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version