merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Vi söker fastighetsvärd som vill börja jobba omgående

Om Uppdraget
Team-Builder söker för kunds räkning en Bovärd med placering i Solna. Tjänsten är på heltid.
Arbetstider
Månd-Torsd 7.00-16.00
Fred 7.00-14.00.Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av följande;

•Kontinuerliga ronderingar i dina fastigheter
•Felavhjälpande och självständigt utförande av reparationer i lägenheter och allmänna utrymmen exempelvis av kyl/frys, spis, byte av blandare, lås, stopp i avlopp o dyl.
•Beställningar till entreprenörer/leverantörer
•Kvalitetskontroller, besiktningar samt nyckelhantering
•Aktivt arbete med mål och handlingsplaner
•Visning av lokaler, garage och lägenheter
•Administrativa arbetsuppgifter (beräknat till ca. 20% av arbetstiden) t .ex. fakturahantering, offertförfrågningar, avrapportering, underhållsregistrering, meddelanden/brev till hyresgäster etc.


Tjänsten
Som fastighetsvärd är du ansiktet utåt och den första kontakten med hyresgäster. Du har helhetsansvar för ditt område bestående av cirka 300 lägenheter med tillhörande allmänna utrymmen. I vissa fall kan det ingå en del kommersiella lokaler. Du får arbeta brett med omväxlande arbetsuppgifter i ett bra team. I din roll som bovärd ser du till den dagliga driften och det förebyggande arbetet som resulterar i en bra boendemiljö för hyresgästerna. Du kommer att ingå i ett team och utgå från huvudkontoret i Solna.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har:

•Gymnasieutbildning eller annan utbildning med fastighetsinriktning
•Erfarenhet inom reparation
•Erfarenhet av kundkontakter/hyresgäster
•Du har en vana av att arbeta med datorn som redskap, Dokumentera/återkoppla i system samt använda dig av officepaketet
•Du har erfarenhet av att hantera entreprenörer (beställningar/uppföljning)
•B-körkort är ett krav


Personliga egenskaper
Som person är du serviceinriktad, flexibel och ansvarstagande. Arbetet ställer krav på social förmåga, självständighet och att kunna prioritera rätt arbetsuppgifter.
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och administrativa förmåga.Vi erbjuder
Vår vision ”Här är du hemma” och övergripande affärsplan präglar vårt arbete för att vi tillsammans ska kunna uppnå våra övergripande mål.

Vår värdegrund är en viktig plattform för vårt arbetssätt, vilket innebär att vi arbetar långsiktigt, är engagerade, kunniga och ansvarstagande!

Vi har en positiv stämning med högt i tak och det är viktigt att alla våra medarbetare trivs på sin arbetsplats, arbetar i en god arbetsmiljö och är friska. Därför fokuserar vi bland annat på att säkerställa god arbetsmiljö, anordnar utbildningar kontinuerligt och erbjuder anställningsförmåner inom hälsa och friskvård såsom träning på arbetstid, friskvårdsbidrag och massage. Vi är en rökfri arbetsplats vilket innebär att det inte är tillåtet att röka på arbetstid.


Om Team-Builder
Team-Builder är ett auktoriserat bolag som verkat i branschen under 17 år. Vi har sedan starten givit människor och företag möjlighet att utvecklas genom att vara lösningsorienterade på ett verkligt lyhört och engagerande sätt. Vi erbjuder kvalitativa, kundanpassade rekryterings – och bemanningslösningar samt att vara naturlig samarbetspartner i strategiska rekryteringsärenden.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version