merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Ledigt jobb som redovisningsekonom i Malmö

Har du en bred erfarenhet av redovisningsarbete och trivs i konsultrollen? Då har vi uppdraget för dig! Just nu söker vi en redovisningsekonom till kund i Malmö. Experis Finance erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister inom exempelvis Ekonomi & Redovisning, Finans, Inköp, Skatt och Risk. Det gör vi via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Experis Finance finns på ett 30-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över. Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper på uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Våra konsulter får en trygg anställning med allt vad det innebär i form av övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Varmt välkommen med din ansökan idag!

Arbetsbeskrivning redovisningsekonom

Vi söker dig som är tillgänglig omgående till en kund i centrala Malmö (fem minuter promenadavstånd från Centralstationen). Du kommer vara anställd av Experis och uthyrd till vår kund.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

* Avstämning av balanskonton
* Leverantörsreskontra (Kontering)
* Bokning av kvitton på kreditkort
* Månadsrapportering
* Årsbokslut (se månadsrapportering men även årsredovisning, inkomstdeklaration etc)

Uppdragslängd: start omgående och det finns goda möjligheter till anställnings hos kund.

Omfattning: 100 %

Ort: Malmö

Vem är du?

Du har akademisk utbildning med inriktning mot redovisning och har 4-5 års erfarenhet med dig av arbetsuppgifter inom löpande redovisning, bokslut och årsredovisning. Har du erfarenhet av att arbeta inom bilbranschen eller inom detaljhandeln är det meriterande.

Du får gärna ha erfarenhet av att arbeta i Pallette eller Navision. Du är kommunikativ, social, flexibel och van att arbeta utåt i en större organisation.

Du behärskar såväl engelska som Excel väl.

För att trivas och passa i rollen som Experiskonsult är dina mest framträdande egenskaper; ansvarsfull, strukturerad, självgående, nyfiken, positiv, lösningsorienterad, hjälpsam och du har en stor social kompetens.

Vad kan vi erbjuda dig

Vi anser oss inte vara som alla andra, vi är stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Här får du också en utvecklingsplan, så både du och din konsultchef har förståelse för vart du vill nå och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper på uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Här får du också en utvecklingsplan, så att både du och din konsultchef är i samförstånd med vart du vill nå och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Våra konsulter får en trygg anställning med allt vad det innebär i form av övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.

Våra värderingar

Våra värderingar betyder mycket för oss, det är utifrån dem vi har skapat vår gemensamma värdegrund som hela tiden utvecklas med alla oss som jobbar på ManpowerGroup. Genom våra värderingar kan vi också tydliggöra den riktning vi tar som bolag, till våra konsulter, kandidater och kunder.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV via länken till höger, urval sker löpande. Kontakta konsultchef Carl-Johan Andersson vid frågor på 040-660 63 01 eller carl-

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version