merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Redovisningsansvarig

Are you ready to join one of the most exciting technology start-ups in northern Europe?


Sol Voltaics is developing a state of the art technology which is set to revolutionize the solar industry, contributing to a sustainable energy world. We believe that by embracing diversity and innovation we create an inspirational work place where the team spirit is high. If you thrive in a dynamic and high paced organization where change is constant, you might be the next person to join the energetic and truly multicultural team of Sol Voltaics.

Letar du efter en långsiktig utmaning på en ekonomiavdelning, där du inte bara blir en kugge i hjulet utan blir en stor del av verksamhetens ekonomifunktion framåt? Då kan du vara vår nya kollega.


Vem söker vi?


Du är en kunnig redovisningsekonom som är intresserad av att ta dig an en ny utmaning i din karriär i ett företag som präglas av innovation och engagerade medarbetare. Vi är ett snabbt växande företag där det för rätt person finns stora möjligheter att utvecklas. Dina övergripande ansvarsområden kommer vara löpande redovisning, års och månadsbokslut, deklarationer och skatt. Vi arbetar med flera externa projekt (EU) som kräver att vi implementerar och anpassar vår redovisning till olika regelverk och rapporteringsformat. Även här kommer du vara ansvarig för rapportering och uppföljning. Du kommer utöver detta att vara delaktig i budgetarbetet och ge support till cheferna inom dina ansvarsområden.

Du kommer ingå i ett team där vi alla hjälps åt och jobbar över gränserna. Vi ser gärna att du vill utöka din kompetens och succesivt utvecklas mot en controller roll. Som person ser vi att du är strukturerad och analytiskt lagd samt har drivet att ta dig nya uppgifter. Du har också en förmåga att väga noggrannheten gentemot effektiviteten och förstår vikten av att säkerställa en hög kvalitet på ditt arbete samtidigt som du inte fastnar i detaljer.Du har ca 5 års erfarenhet av redovisning och känner dig trygg i din specialistkompetens. Du har förmodligen en masterexamen i ekonomi eller är gymnasieekonom med gedigen erfarenhet i en redovisningsroll. Då vi har över 15 nationaliteter på vår arbetsplats är engelska vårt arbetsspråk. Skulle du ha erfarenhet av projektredovisning inom EU projekt ser vi det som en stark merit.Vad kan vi erbjuda?


Hos oss blir du del av ett team som präglas av mångfald och passion för vår nya och helt banbrytande teknologi inom solenergi. Vi erbjuder en möjlighet att vara med på en unik resa från start-up bolag till ett marknadsledande företag. Vi är ett prestigelöst gäng som hjälps åt och ibland jobbar utanför våra ansvarsområden för att se till att få arbetet gjort.Låter det intressant?

Vi intervjuar löpande och har som målsättning att ha tjänsten tillsatt innan årsskiftet så ansök så snart som möjligt. Hör av dig till HR chef Anna Dahlén om du har frågor, 0702-449812.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version