merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Medicinska vårdadministratörer vikariat Akutkliniken

Akutkliniken på Universitetssjukhuset Örebro, USÖ, söker fyra medicinska vårdadministratörer som vikarier under sommaren 2018.

Vi erbjuder antingen rullande schema, där du tjänstgör blandat dag-, kväll-, och helgpass, eller enbart nattpass. Det är stor flexibilitet hos oss inom ramen för schemat vilket gör att vi kan tillmötesgå olika lösningar på förläggning av arbetspass. Helgtjänstgöring var 4:e helg för alla fyra tjänsterna.

Akutklinikens vårdadministrativa enhet bemannas dygnet runt, årets alla dagar med åtta dag/kvällstjänster och 4 nattjänster. Totalt består enheten av 13 medicinska vårdadministratörer inklusive enhetschef.

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna främst att bemanna kassafunktionen samt sedvanliga uppgifter som journalskrivning, brev, remisser, intyg och registreringar i vårdnära IT-system.

USÖ arbetar med journaldokumentation i Klinisk Portal samt patientregistrering i systemet Imx. Erfarenheter från dessa system är meriterande.

Kvalifikationer:
Godkänd medicinsk vårdadministratörsutbildning/medicinsk sekreterarutbildning eller läkarsekreterarutbildning är ett krav.

Anställningsform:
Anställningen är vikariat under perioden juni-augusti 2018. Tillsvidareanställning inom Hälso- och sjukvården kan komma att övervägas.

Arbetstiden för heltid är 38,15 timmar/vecka för dag/kväll/helgtjänster och för nattjänster är veckoarbetstiden för heltid 36,15 timmar/vecka. Utöver grundlön tillämpas lönetillägg för vårdadministratörer på Akutkliniken, OB-ersättning tillkommer.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Carina Berzelius, enhetschef
Telefon: 019-602 00 14

Facklig företrädare:
Vision
Inger Lindblad
Telefon: 019-602 00 51

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2018-03-31. Tillsättning kommer att sker fortlöpande under ansökningstiden.

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.
.
Om organisationen:
Akutkliniken är en av sjukhusets största kliniker med cirka 250 anställda. 2016 sökte cirka 60 000 patienter vård på akutmottagningen. Kliniken består av fyra enheter; akutmottagning, akutläkare, ambulans och medicinska vårdadministratörer. Våren 2015 påbörjade kliniken införandet av en akutläkarorganisation.

Universitetssjukhuset Örebro är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda. På sjukhuset finns 550 vårdplatser och 3500 anställda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version