merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Prefekt

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 38 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.

 

Institutionen för kost- och idrottsvetenskap söker prefekt
Institutionen för kost- och idrottsvetenskap (IKI) utbildar och forskar inom kost, fysisk aktivitet och idrott genom att bland annat studera hur samspel mellan livsvillkor och livsstil påverkar människors möjligheter till hälsa, prestation och utveckling och hur man arbetar med dessa frågor. IKI är också värdinstitution för Centrum för Hälsa och Prestationsutveckling (CHP) vid Göteborgs universitet. Syftet med centrumbildningen är att stärka kunskapsområdena fysisk aktivitet, idrott, kost och där hälsa och prestationsutveckling utgör fokus.

Institutionen har funnits sedan 2010 men ämnesområdena och dess föregångare har en betydligt längre historia vid Göteborgs universitet. 2006 flyttade vi in i nyrenoverade, centrala lokaler vid Grönsakstorget och 2011 invigdes Idrottshögskolan på Skånegatan.  I dag är vi ett 70-tal medarbetare och cirka 700 studenter.

Vi bedriver utbildningar på samtliga nivåer: grund-, avancerad- och forskarnivå, samt fristående kurser. Våra program på grundnivå är tvärvetenskapliga och omfattar hälsopromotion, kostekonomi, sports coaching och lärarutbildning i hem- och konsumentkunskap samt idrott och hälsa. På avancerad nivå ger vi kurser som kan leda till en masterexamen.

Forskningen vid IKI karaktäriseras av en tydlig utbildningsanknytning, mångvetenskapliga samarbeten och nära kontakt med omvärlden. Forskningen är organiserad i fem olika teman: 1) hälsopromotion, 2) hållbar matkonsumtion, 3) måltider, matvanor och ledarskap, 4) sports coaching och physical education, 5) health and performance research. För ytterligare information om institutionen se www.iki.gu.se.

För fullständig annonstext och ansökan se http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb 


Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version