merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Teknisk support till världsledande bolag

Information om företaget
Vår kund är ett attraktivt företag som arbetar mot processindustrin och har sitt kontor i Löddeköpinge. De söker nu en medarbetare till deras avdelning för teknisk support. Tjänsten beräknas starta omgående och vi arbetar med urval löpande. Är tekniskt intresserad och har en god känsla för logik och samband kan du vara den vi söker. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Dina arbetsuppgifter
Som Teknisk support hos vår kund kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:
- Ta emot inkommande ärenden via mail samt telefon.
- Säkerställa att kunden får den tekniska hjälp de behöver kring sina produkter.
- På sikt kommer du få möjlighet att följa med ut till kund för att se över deras system och föreslå förbättringsmöjligheter.

Tjänsten passar dig som trivs med att arbeta i ett högt tempo där du får möjlighet att arbeta med många förfrågningar parallellt, ofta med snäva deadlines. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är 8-17 med viss flexibilitet.

Din profil
Vi söker dig som är utbildad inom teknik och har ett stort tekniskt intresse. Vi ser att du som söker denna roll har arbetat ett par år i någon teknisk roll, skulle du ha erfarenhet av processindustrin ser vi detta som meriterande för rollen. Som person tror vi att du är driven, engagerad och strukturerad. Vi ser att du är flytande i engelska, i tal såväl som skrift då du kommer ha mycket kommunikation med kollegor runtom i världen. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär rekryteringsprocessen sker genom Studentwork men du kommer anställas direkt av vår kund. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version