merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Vi söker dig som vill göra karriär inom Dagligvaruhandeln i Malmö.

Nu har du chansen att börja jobba hos oss på Storesupport! Vi erbjuder personal till butiker inom dagligvaruhandeln vid akut eller planerat behov och nu letar vi efter kunniga, positiva och serviceinriktade medarbetare för både extrajobb, deltidsarbete och sommarjobb. Vi söker dig som bor i Malmö med omnejd.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta ute hos våra kunder/i butiker i och omkring Malmö . Du kommer att bli anställd i vår bemanningspool och arbeta med vanligt förekommande arbetsuppgifter i butik såsom förbutik, delikatess, kassaarbete och varuplock.
Det finns lediga vikariat och chans till fast anställning.

Personliga egenskaper/Kvalifikationer

Vi ser att gärna att du som söker har tidigare erfarenhet från dagligvaruhandeln.Du har tidigare erfarenhet av posthantering och Postnords system och kunskaper inom ATG och Svenska Spel.
Genom tidigare erfarenheter känner du väl till ICA/Coops kassasystem och varuplock på de olika avdelningarna.Har du även tidigare erfarenhet från arbete i manuell delikatess är detta mycket meriterande!

Är du som person driven, positiv och ser tempo såväl som hög kvalitet som grunder för hur du vill arbeta kommer du snabbt komma in i din nya roll. Vi söker dig som tycker det är kul med arbete i butik!

Om oss

Svenska Storesupport Bemanning AB är ett auktoriserat bemanningsföretag via Almega inom dagligvaru- och detaljhandeln samt lager och distribution. Vi arbetar även med säljuppdrag inom leverantör och producentledet. För mer information besök www.storesupport.se.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version