merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Entreprenadingenjör till Norrtälje kommun

Norrtälje kommun är inne i en mycket expansiv fas och behöver förstärka organisationen med entreprenadingenjör med placering på Gatu- och Parkavdelningen inom kommunens Samhällsbyggnadsfunktion.
Gatu- och Parkavdelningen arbetar för att kunna erbjuda attraktiva, trygga och hållbara miljöer som stimulerar till vistelse och aktivitet genom det uppdrag vi har som väghållningsmyndighet och förvaltare av kommunens parker, torg och allmänna platser. Den tillväxttakt Norrtälje planerar för kräver såväl ny- som ombyggnationer av det offentliga rummet för att skapa förutsättningar för goda livs- och boendemiljöer i kommunen men framförallt Norrtälje stad.
Gatu- och Parkavdelning ansvarar för investeringar samt drift och underhåll av kommunens gator, gång- och cykelvägar, allmänna platser och parker inom tätorterna Norrtälje, Rimbo och Hallstavik. Drift av kommunens hamn och skogar liksom trafiksäkerhetsarbete ingår också i avdelningen ansvarsområde. Du kommer att vara en av ca 20 medarbetare och närmast jobba i team med 3 driftledare och GIS-tekniker


ARBETSUPPGIFTER
Som entreprenadingenjör arbetar du utifrån en beställarroll och dina främsta arbetsuppgifter är att ansvara för uppföljning av driftkontrakten. Du har resultatansvar och utvecklar rutiner och processer för ständiga förbättringar. Du kvalitetssäkrar att kommunens gator, parker och allmänna ytor förvaltas och utvecklas väl. Vi arbetar bl. a i ärendehanteringssystemet InfraControl där bl a kundhantering/felanmälan blir arbetsorder till driftentreprenören. Du leder driftmöten, följer upp entreprenader och samarbetar nära entreprenörerna. Detta innebär att du arbetar självständigt, är mål- och resultatinriktad samt kan fatta beslut. Du är förtrogen med vad Kommunens ansvar som väghållare innebär.
I rollen som entreprenadingenjör hanterar du våra befintliga anläggningar inom gatu- och parkverksamhetens område. Detta innebär att du känner stor omsorg om och vill utveckla vårt offentliga rum. Du deltar i planering av underhållsåtgärder. Det offentliga rummet engagerar många och vi förutsätter att du gillar medborgardialogen


KVALIFIKATIONER
Du har en högskole- eller universitetsexamen med inriktning mot väg- och samhällsbyggnad eller kunskap och erfarenhet som vi bedömer likvärdiga. Du är insatt LOU, har god kunskap om ekonomi och arbetar strukturerat. Meriterande är om du har erfarenhet av arbete inom det kommunaltekniska området och är förtrogen med en politisk organisation.
Som entreprenadingenjör är du en i ett team tillsammans med driftledare men arbetar även självständigt, är mål- och resultatinriktad samt kan fatta beslut. Eftersom du kommer att samarbeta med flera samarbetspartners och aktörer är det viktigt att du är lyhörd och har förmåga att samarbeta samt kommunicera budskap. För att klara ditt uppdrag har du erfarenhet av att leda projekt. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift samt använder din analytiska förmåga.
B-körkort är ett krav.ÖVRIGT
Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.

Att jobba i Norrtälje kommun är att göra skillnad - för barn såväl som vuxna eller särskilt utsatta i samhället. Vi sätter invånaren främst och arbetar för allas lika värde! Hos oss har vi höga förväntningar! Här har vi nära till stor social gemenskap och det är enkelt att skapa goda relationer med såväl arbetskamrater som externa kontakter. Tillsammans skapar vi en utvecklande arbetsmiljö där medarbetarna får möjlighet till avancemang och utveckling. Vi har samlat kommunens attraktiva utbud av personalförmåner i medarbetarportalen Fördel Norrtälje.

Välkommen till oss!

Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 13 218 öar, 60 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se.

Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version