merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Uthyrare beläggningsmaskiner Svevia Maskin

AC Maskin är internleverantör av strategiska maskiner såsom vinterutrustning, asfaltverk och beläggningsutrustning.

Tjänsten: Som maskinuthyrare ansvarar du för uthyrning av beläggningsmaskiner så som asfaltsläggare, vältar etc. Placeringsort är Mellansverige. Du har budget och kundansvar för ditt distrikt och ansvarar för att resultat och mål uppnås enligt fastställda planer. Tjänsten innebär resor inom, och till viss del utom distriktet.


Kvalifikationer: Vi söker dig som har god maskinkännedom och gärna erfarenhet från verkstadsarbete för tyngre maskiner så som läggare och vältar. Som person är du strukturerad och håller ordning och reda omkring dig. Du är självgående, lyhörd och lösningsorienterad. Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper och lämplighet. Du bör kunna arbeta självständigt, vara engagerad i ditt arbete, tycka om att skapa och upprätthålla långsiktiga relationer samt agera på ett affärsmässigt sätt. Du skall också ha god datorvana samt inneha B-körkort, C-kort är meriterande.


Vi erbjuder dig:
Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Det är när vi delar med oss till varandra och samarbetar som vi förbättrar effektiviteten och blir mer affärsmässiga. Som anställd hos oss får du tydliga prestationsmål, stimulerande arbetsuppgifter och möjlighet att utvecklas tillsammans med branschens ledande specialister. För oss är det lika viktigt att vara lyhörd för kundernas behov som att erbjuda hållbara lösningar utifrån miljöhänsyn, säkra arbetsplatser, etik och moral. Har du rätt kompetens ger vi dig stor frihetsgrad. Oavsett om du lockas av en ledarskapsresa eller ett krävande specialistuppdrag. Vi uppskattar när du är innovativ. Tillsammans tar vi nästa steg genom att lyssna på kunderna och utveckla hållbara lösningar. Det finns med andra ord många fördelar att dela väg med oss.


Ansökan: Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ringa maskinchef Anders Eriksson, tfn 070-2484706. Fackliga företrädare når du via Svevias växel 08-404 10 00.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version