merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Gruppchef Produktion - Transmissionsmontering

Transmissionsmonteringen i Södertälje producerar växellådor och axlar till chassimonteringarna i Zwolle, Angers och Södertälje. En framgångsfaktor för att möta de utmaningar vi står inför är ett ledarskap som skapar engagemang, intresse för detaljerna och stor handlingskraft.

Vi bli fler och söker dig som vill ha ett spännande arbete i en dynamisk produktionsmiljö.

Vill du arbeta med hållbara och effektiva transportsystem?
Som Gruppchef Produktion leder du en avdelning om 25-30 medarbetare. Du ansvarar för att avdelningen på ett säkert sätt levererar rätt kvalitet vid rätt tidpunkt till rätt kostnad.

I rollen fungerar du både som ledare, lärare och tränare i tillämpningen av de arbetssätt och metoder som vi arbetar efter. Det finns en tydlig struktur för arbetet och för våra gemensamma processer, men det är ditt aktiva och närvarande ledarskap som kommer att avgöra vilka resultat som uppnås. Rollen innebär ett självständigt, utmanade och framförallt utvecklande arbete.

Du ingår i ett verkstadsområde tillsammans med ett antal chefskollegor och rapporterar till verkstadschef. Du kommer att starta din anställning med en individuell introduktionsslinga som anpassas efter dina tidigare erfarenheter.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat att:

Leda verksamheten med ansvar på personal- och verksamhetsutveckling, säkerhet, kvalitet och leverans.
Aktivt arbeta för att ständigt förbättra verksamheten genom att mål, handlingsplaner och aktiviteter tas fram, genomförs, följs upp och redovisas.
Delta aktivt på möten och i interaktionen med ledningsgruppen.

Du blir en viktig del av Scania - Scanias framgångar bygger till stor del på våra kärnvärden och sätt att arbeta, särskilt åtagandet om ständig förbättring och våra ledningssystem. Tillsammans utgör dessa tillgångar "The Scania Way" och grunden för Scanias företagskultur. Detta ger Scania en stark ledarposition i en värld som alltmer kräver säkra, hållbara och effektiva transportsystem. Scanias kärnvärden definierar vår kultur, läs mer om dem på vår hemsida Scanias kärnvärden.

Läs gärna mer om Produktion och logistik Scania Södertälje
 
Har du den här bakgrunden?


Erfarenhet av tidigare chefsroll eller Projektledning är ett krav. Vi söker dig som kan balansera teknik- och ledarfrågor.
Du är stark i din kommunikation och tror på närvarande ledarskap

Är det här du?
Som ledare är du lyhörd för vad som krävs för att motivera medarbetarna och utveckla effektiva team samtidigt som du vågar vara tydlig och bestämd när det behövs. Du har ett stort produktionshjärta och strävar ständigt efter att utveckla medarbetare, arbetssätt samt metoder för att nå uppsatta mål. Du är en god kommunikatör som är lyhörd och har förmågan att entusiasmera, motivera och utveckla din omgivning.

Vi erbjuder
Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter i en internationell miljö andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Job Express.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning och placerad i Södertälje. Arbete på 2-skift kommer förekomma, varför du ska känna dig bekväm med detta.

För mer information så är du välkommen att kontakta Kenneth Dahl (Verkstadschef) 08-553 53421.

Ansökan
Urval och Intervjuer kommer att ske löpande. Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior. 
 
Gör din ansökan via http://www.scania.com/group/en/available-positions/ för att vi ska få korrekta uppgifter. I de fall det uppstår problem med att registrera din ansökan på scania.com så kan du maila din ansökan till kandidatbokning@scania.com
OBS! Ange Scanias Job Id 20175903 i ämnesraden. Bifoga ditt CV, personligt brev samt relevanta betygskopior (endast i word eller pdf-fomat). Vi behöver också ditt fullständiga namn, adress, e-post och mobilnummer för att kunna registrera din ansökan. Ofullständiga mailansökningar kommer vi ej kunna hantera.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version