merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Administratör/assistent inom HR och finans sökes omgående till energibolag

Information om företaget
Vi söker en driven och ansvarstagande administratör/ assistent till vår kund inom energibranschen för ett uppdrag som beräknas starta så snart som möjligt. Vårt kundföretag är ett av Nordens ledande energiföretag och du kommer att arbeta på deras kontor i Hjorthagen.

Dina arbetsuppgifter
I denna varierande roll kommer du initialt att arbeta med vårt kundföretags avdelningar inom finans/juridik/HR där du stöttar enheterna och även fungerar som stöd till ledningsgrupperna. Arbetsuppgifterna kommer bland annat att innefatta fakturahantering, reseräkningar, bokning och planering av konferenser och resor samt hantering av reseräkningar, koordinera IT- och telefoni beställningar, boka möten, övrig strukturering tillsammans med enheterna. En stor del av rollen innebär administration kring företagets interna utbildningar. Vidare kommer du även arbeta i projekt kopplade till HR-relaterade frågor. Tjänsten är på heltid och förväntas starta så snart som möjligt. Du kommer vara anställd av Studentwork och arbeta som konsult hos vårt attraktiva kundföretag. Uppdraget är långsiktigt och sträcker sig inledningsvis under sex månader, med mycket god möjlighet till förlängning.

Din profil
Du som söker får gärna ha en erfarenhet från en liknande roll som har inneburit assistering eller koordinering. Du har en mycket god administrativ förmåga och ett strukturerat arbetssätt. Du kan hantera flera arbetsuppgifter samtidigt och är även bra på att prioritera. Utöver det ser vi gärna att du är positiv, framåt och trivs i kontakten med andra människor. Vidare beskriver du sig själv som ansvarstagande, mogen och som en problemlösare. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat, och är van att arbeta i Office-paketet. Det är meriterande om du tidigare arbetat på ett stort företag.

Vi tillämpar en löpande urvalsprocess och välkomnar din ansökan redan idag!


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version