merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Semestervik. Enhetschefer

I Pajala kombineras storslagen natur med en unik drivkraft. Här finns ett positivt företagsklimat samt fantastisk skola och förskola. I Pajala lever vi enligt devisen "Ett gott liv i en levande kommun."

Kommunstyrelsens omsorgsutskott har brukaren i centrum och utgår från visionen ?Ett gott liv med glädje och trygghet!?. Inför sommaren 2018 söker vi ett antal enhetschefer till våra olika verksamhetsområden.

Arbetsuppgifter: Leda och fördela arbetet inom din enhet

Kvalifikationer: Vi tror att du kan planera och organisera arbetet så att det blir bra för både personal och brukare. Vi ser gärna att du har universitets-/högskoleutbildning och/eller erfarenhet inom området arbetsledning.

Tidsbegränsad: en till tre månader under perioden juni-augusti. Tillträde enligt överenskommelse.

Tillträde: Perioden för sommarvikariat sträcker sig från början av juni till slutet av augusti.

Vi jobbar aktivt för jämställdhet och mångfald på våra arbetsplatser. Därför ser vi gärna sökande som bidrar till detta. Annons- och rekryteringsföretag undanbedes. För mer information om oss och vår kommun besök pajala.se

Pajala kommun ingår i förvaltningsområdet för meänkieli och finska, därför är det meriterande om du har kunskap i något eller båda av dessa språk.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version