merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Stena Recycling Farligt avfall-avdelning

Miljöarbetare Farligt Avfall:

B3 Personal AB är ett bemannings- och rekryteringsföretag som har målsättningen att i samråd med uppdragsgivaren skapa en effektivare och lönsammare organisation genom att sätta prestationen främst.

Vi söker nu för kund dig som är driven, har en förmåga att ta initiativ och som gillar att arbeta i team. Tjänsten är på Stena Recycling i Järfälla och du kommer ingå i ett team på 3 personer som hanterar anläggningens farliga avfall. Arbetsuppgifterna kommer bland annat att innebära att lasta och lossa farligt avfall som kommer med styckegodsbilar, ta emot och klassa farligt avfall, demontera gasbehållare och brandsläckare, förbereda avfall för vidare transport samt vara delaktig i att förbättra rutiner och arbetssätt i produktionen samt att driva vårt säkerhetsarbete framåt. Hur man hanterar dessa arbetsuppgifter samt avfall får man självklart en grundlig genomgång av på arbetsplats.

Du behöver som sagt inte ha någon tidigare erfarenhet av arbete med farligt avfall utan i denna process lägger vi stor vikt vid personlighet och vill ha en person som kan ta egna initiativ, gillar ett högt tempo, är nyfiken och som inte rädd för att ta i. Man jobbar i en liten grupp om 3 personer så det är viktigt att vara kommunikativ och hjälpa varandra.

Du behöver dock ha truckkort med behörighet för motvikt samt ett B-körkort.

Kvalifikationer:

B-Körkort samt Motviktstruck

Ansökan:

Är det här nästa utmaning för dig? Sök då redan idag då start av uppdrag kommer ske så fort vi hittat rätt person. Uppdraget är till en början 3 månader men det finns en möjlighet att det blir ett längre uppdrag. Man erbjuds till en början ett visstidskontrakt och en lön enligt kollektivavtal.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version