merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Ekonomiassistent till myndighet

Ekonomiassistent till myndighet
Är du ekonomiassistent och intresserad av vardagen på en myndighet i Halmstad? Då lovar vi en framtidsinriktad miljö där du samtidigt får vara innanför den berömda boxen. Vi tror nämligen att du trivs med regler och rutiner, är noggrann och gärna arbetar i grupp med andra. Så har du minst 2 års erfarenhet som just ekonomiassistent? Då har vi något för dig. Välkommen med din ansökan, redan idag.

Omfattning: Heltid, för start enligt överenskommelse och till 30 april (med möjlig förlängning).

Arbetsbeskrivning:
Hit kommer du till en välkänd aktör men också myndighet i Halmstad. Många skulle nog beskriva det som en inspirerande plats för såväl utveckling som nytänkande. Inte för att allt är nytt, trots allt har verksamheten funnits i snart 35 år. Men siktet är framåtriktat. Som ekonomiassistent får du en klassisk roll där du samarbetar med andra samtidigt som du självständigt driver ditt eget arbete framåt. Vi tänker att du stimuleras av att hålla dig innanför boxen, trots allt är noggrannhet, regler och rutiner viktiga för oss som ekonomiassistenter.

Dina arbetsuppgifter:

• Leverantörs-/kundreskontra.
• Löpande bokföring.
• Kontering.
Kvalifikationer:
Här behöver du:

• Minst 2 års erfarenhet som ekonomiassistent där du också arbetat med kund-/leverantörsreskontra, löpande bokföring och kontering (alternativt motsvarande yrkesexamen).
• Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du givet strukturerad och trivs innanför boxen. Ja, det är ju trots allt där regler och rutiner hålls – och som ekonom ser du ju vikten av just dem. Vi tror att du ser positivt på arbetet och trivs med kollegor, inte bara på fikarasten. Du är nog en sådan som också gillar att hjälpa dem, som de kan hjälpa dig. Så andra har troligen beskrivit dig som hjälpsam, självgående och noggrann. Låter på pricken som dig? Då kommer du att

Vi ser det som plus (men inte krav) om du arbetat i Agresso (Unit4).

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2017-12-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Martin Sjögren | martin.sjogren@randstad.se [ mailto:martin.sjogren@randstad.se ] |

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version