merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Anläggningsarbetare

Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen är ett tekniskt kommunalförbund och vi arbetar inom områdena Gata/Trafik, Park/Skog, Idrott, Lokalvård, Vatten och avlopp samt Återvinning. Förbundet är ett samarbete mellan Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora kommuner och startade 2003.
Idag är vi ca 180 anställda, och huvudkontoret hittar du i Pershyttan, Nora.
Välkommen till Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen!

Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen strävar efter en balanserad köns- och åldersfördelning och värdesätter den kompetens som etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Avdelningen
Inom produktionsavdelningen finns verksamheter såsom återvinning, gata/trafik, park/skog, idrott, lokal- och miljöservice samt VA-anläggning och VA-ledningsnät. Totalt arbetar ca 150 medarbetare inom avdelningen.

Samhällsbyggnadsförbundet ansvarar för att leverera dricksvatten och rena avloppsvatten inom verksamhetens geografiska arbetsområde. VA-verksamheten har idag ca 300 anläggningar fördelat på avloppsreningsverk, vattenverk och pumpstationer, och ca 150 mil ledningsnät.

Avdelningen söker nu en anläggningsarbetare med placeringsort Ljusnarsberg. Anställningen är inom förbundet och innefattande ansvar inom VA- och gatuverksamheten. Tjänsten som anläggningsarbetare kommer att arbeta i förbundets alla kommuner och innefattar ett utmanande och omväxlande arbete.

Uppdrag
Som anläggningsarbetare ansvarar du bland annat för tilldelade VA-ledningsnätsuppdrag, både nyanläggning och förnyelsearbeten. I ledningsnätsuppdragen ingår även utsättning, materialbeställning och fastighetsägarkontakt. Arbetet inkluderar även dokumentationsarbete i våra verksamhetssystem.

Arbetet ska genomsyras av ett helhetsperspektiv och drivas i samstämmighet med vår värdegrund förtroende, öppenhet, respekt och engagemang.

Beredskapstjänstgöring kan ingå i tjänsten.

Kvalifikationer
Du som söker ska ha gymnasiekompetens eller erfarenhet som värderas likvärdigt, samt utbildning inom VA-anläggning eller motsvarande erfarenhet av VA-anläggningsarbeten. Du får gärna ha utbildning i svetsning av PE-rör samt ha god datavana.

Meriterande är om du är utbildad inom klordesinfektion på ledningsnät.

Som person arbetar du systematiskt och självständigt. Du ska vara driven med en god förmåga att prioritera och fatta egna beslut. För att lyckas i tjänsten krävs att du har en god samarbetsförmåga samt att du är flexibel i ditt arbete.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Körkort
B-körkort erfordras för tjänsten, BE-körkort och C-körkort är meriterande.

Arbetstid/Varaktighet
Heltid tillsvidare, 6 månaders provanställning kan tillämpas
Tillträde enligt överenskommelse

Lön
Individuell lönesättning tillämpas. Lämna löneanspråk i din ansökan.

Kontaktpersoner
Arbetsledare VA ledningsnät Christine Andersson 0587 ? 55 00 87

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.

Fackliga kontaktpersoner
Vid Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen finns Kommunal, Ledarna, Saco och Vision representerade. De nås via kommunens växel 0587-55 00 00.

Sista ansökningsdag
Sista ansökningsdag är 2017-12-21

Ansökan
görs via länk: http://www.hrsupporten.se/bkt.php

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version