merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Kontorshjärta med ekonomiskt intresse

Sedan mer än 20 år har en person varit Boskalis nav och fått det operativa arbetet i Sverige att flyta på. Snart är det dags för pensionsavgång och därför letar vi efter dig som vill komma in i en organisation där du kommer att ha stor betydelse för den dagliga verksamheten. Om du är en skicklig administratör med fallenhet för siffror kanske du är den vi letar efter.

Ditt uppdrag

Att arbeta på Boskalis är både spännande och utvecklande eftersom du har ett varierande arbete. Du kommer att vara den naturliga kontaktytan och ditt uppdrag kommer vara att driva och organisera det operativa arbetet framåt. De flesta av dina kollegor arbetar ute på marina hamnprojekt och på andra kontor inom Boskalis-koncernen, t ex i Helsingfors och i Nederländerna. Som sällskap på kontoret i Göteborg har du tre kollegor som du arbetar tätt ihop med. Exempelvis kommer du och bolagets Controller arbeta tätt ihop med vissa ekonomiska arbetsuppgifter.

Det som gör den här rollen så intressant är att du har möjlighet att utvecklas i rollen. Dina arbetsuppgifter innefattar allt från personaladministration till ekonomi men även att agera som kravställare mot kollegor och chefer i organisationen. Några exempel på arbetsuppgifter är fakturering, löneberedning, löpande bokföring, momshantering samt projektadministration. Du kommer att agera brandman när det uppstår problem men även ambulansförare när något behövs lagas. Kontorshjärtat hos Boskalis är därför en viktig nyckelspelare för att kontoret ska fortsätta att fungera.

Din bakgrund

I den här rekryteringsprocessen letar vi främst efter dig med rätt personlighet och inställning för bolaget. Av erfarenhet vet vi att de flesta stannar länge i organisationen och därför söker vi dig som är både lojal och prestigelös som person. För att trivas behöver du naturligt hugga tag i vad som än kommer upp och försöka hitta lösningar på de problem som uppstår. Att du har ett genuint intresse och engagemang för ditt arbete är en förutsättning för att lyckas i rollen.

Vi tror att du tidigare arbetat i en administrativ roll där du arbetat med ekonomiska inslag som exempelvis fakturering och löpnande bokföring eller att du har ett intresse av att lära dig detta. Det är även mycket meriterade ifall du arbetat med personaladministration och löneberedning. I tidigare roller tror vi att du är van att ha många kontaktytor, både nationellt som internationellt, vilket är något du även trivs med. Det ställer även krav på att du kan kommunicera både på svenska och engelska.

Om Boskalis

Boskalis Sweden AB erbjuder sina kunder en lång erfarenhet och en mångsidig know-how av krävande marina byggprojekt. De är specialiserade på olika typer av muddringsarbeten, undervattensschaktning, hamn- och kajkonstruktioner, miljöbyggnationer och övriga marina konstruktioner. Boskalis Sweden AB är en del av den nordiska marknadsenheten Boskalis Area Nordic som ingår i koncernen Royal Boskalis Westminster N.V.

Boskalis Sweden AB är ett tryggt bolag med flera spännande uppdrag. Framåt kommer de att fortsätta arbeta med några av Sveriges mest krävande marina byggprojekt. Där ibland Marieholmstunneln och hösten 2016 startade även ett nytt projekt som kommer att bli den nya Stockholm Norvik hamn.

När du blir en av oss

Det här är inledningsvis ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid i 6 månader, men för rätt person kommer det att gå över i en anställning direkt hos Boskalis.

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Mer om tjänsten

Låter det intressant? Då hoppas vi att du kommer skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi kommer att gå igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi som arbetar i den här processen är Kandidatansvarig Stina Scheller (stina.scheller@wise.se, 076-000 18 52) och Konsulchef Anette Hartlin (anette.hartlin@wise.se, 073-521 65 04). Om du undrar över hur processen ser ut framåt eller har några frågor kring tjänsten, är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version