merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Operativ Projektledare

Gina Tricot är en svensk modekedja som erbjuder spännande och feminint mode till kvinnor i över 30 länder. Sedan starten 1997 har vi växt explosionsartat och har idag 180 butiker i fem europeiska länder, samt över 2000 anställda. Vi har en stark passion för mode och har som målsättning att erbjuda kunder en ny, intressant shoppingupplevelse – oavsett hur ofta de handlar. Vi fortsätter att expandera och blickar ständigt framåt för att se hur vi kan utvecklas som internationell modeaktör.


– MORE THAN A JOB –

At Gina Tricot we are lucky enough to do something we are incredibly passionate about. And it shows! It is clear in our culture, in our teamwork and in our products. By putting our hearts into everything we do, we have created a unique set of values that we practically live by. These values create an atmosphere where success and individual development is made possible, and where our passion for this industry gets to shine.

If you want to join a dream team with crazy amounts of passion, then Gina Tricot is the perfect place. We would love to have you!

 

Vi söker nu en Operativ Projektledare till vår marknadsavdelning på vårt huvudkontor i Borås.
Din huvudsakliga uppgift är att ansvara för marknads-avdelningens produktionsledning. Men även, tillsammans och i samråd med Campaign Manager, operativt projektleda större marknadsföringsprojekt med säkerställd kvalitet, möta deadlines och inom given budget.

Rollen innefattar följande uppgifter:
Du ansvarar för att produktions leda samtliga uppdrag på Kampanjavdelningen, du koordinerar kampanjerna och ser till att avdelningen förses med information så att vi levererar material i rätt tid till våra leverantörer som i sin tur förser butikerna med materialet. Du ansvarar för upphandling och offertförfarande mot våra tryckerier och andra leverantörer kopplat till marknadsavdelningen. Du har ett nära samarbete med vår visuella avdelning.

Som operativ projektledare driver du även parallella projekt med övriga avdelningar i organisationen med budgetansvar och kravbild. Du arbetar nära vår Campaign manager. Du håller löpnade produktionsmöten och avstämningar med kampanjteamet tillsammans med övriga berörda avdelningar.

Bakgrund:
Du har flerårig erfarenhet av liknande tjänst, gärna från reklambranschen och/eller detaljhandeln. Du är en van förhandlare. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial projektledarutbildning eller erfarenheter av likande arbete. Du har goda kunskaper inom Officepaketet med vikt på Excel. Adobe paketet är meriterande.

Egenskaper:
Du är effektiv och noggrann. Din roll innebär kontakter med hela organisationen. Du är handlingskraftig och gillar att arbeta med nya uppgifter och utmaningar. Du har lätt för att överblicka projekt och har en helhetssyn. Utöver det här är du social och engagerad i allt du gör, du brinner för teamet och nya utmaningar varje dag.

Låter detta intressant? skicka in ditt CV och personligt brev via länken (www.ginatricot.com) så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval men dock senast den 5 januari 2018.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version