merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Vårdadministratör/läkarsekreterare till Kirurgiska kliniken i Norrköping

Kirurgiska kliniken, på Vrinnevisjukhuset i Norrköping är en del av centrum för kirurgi, ortopedi och cancervård i Östergötland (CKOC). Kliniken är indelad i tre huvudsektioner: kolorektalsektion, övre abdominell sektion och sektionen för allmän kirurgi. Kliniken består av två vårdavdelningar med totalt 43 kirurgiska vårdplatser, en femdygnsavdelning med 8 vårdplatser och en öppenvårdsenhet där verksamheten består av läkarmottagningar, specialistsjuksköterskemottagningar, samt matstrupslaboratorium.

Vill du ingå i ett härligt gäng?
Kirurgiska klinikens sekretariat består idag av 13 vårdadministratörer som är integrerade på alla enheter på kliniken och befinner sig organisatoriskt under en enhetschef.

Arbetsbeskrivning
Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med sedvanlig medicinsk dokumentation i journalsystemet Cosmic samt tillhörande IT-stöd. Därutöver arbetar du med remisshantering, bokning, diagnosregistrering och kvalitetsregistrering. Vi erbjuder också rotation mellan öppenvårdsarbete och slutenvårdsarbete. Du deltar aktivt i enhetens kvalitetsutvecklingsarbete för att hela tiden förbättra processen och vården kring patienten. På kliniken pågår utvecklingsarbete kring "rätt person på rätt plats" där sekretariatet i högsta grad är inblandat. 
 
Utbildning och erfarenhet
Du är utbildad vårdadministratör alternativt läkarsekreterare. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i Cosmic. 

Personliga egenskaper
En glad och positiv attityd är värdefulla egenskaper som alla har glädje av! Du är noggrann, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du har lätt att samarbeta och att även anpassa dig till ändrade omständigheter. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet och att du är serviceinriktad.

Anställning och information
Anställningen är ett vikariat som sträcker sig från och med mars 2018 till och med september 2019 eller efter överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Enhetschef Marika Bäck, 010-104 32 21, Marika.Back@regionostergotland.se 

Facklig företrädare för Vision är Sari Väyrynen, Sari.Vayrynen@regionostergotland.se

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 5 januari 2018. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver teknisk support kontakta MTIT-akuten på 010-103 30 00 under kontorstid.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.


Region Östergötland

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version