merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Enhetschef

SOCIALFÖRVALTNINGEN söker till
Verksamhetsområdet stöd, vård och omsorg
ENHETSCHEF, tills vidare anställning. Ref nr 248
Vill du jobba för en stark kommun i en växande region. Välkommen till socialförvaltningen i Timrå.
Under hösten 2017 genomfördes en organisationsförändring vilket innebar att ett nytt verksamhetsområde bildats inom socialförvaltningen. I verksamhetsområdet ingår: LSS-verksamhet, äldreomsorg, hälso- och sjukvård, biståndshandläggning och avgiftshandläggning med inriktning mot äldre och LSS.
Ditt uppdrag som enhetschef blir att ansvara för ett vård- och omsorgsboende med inriktning mot äldrepsykiatri, enheten ligger i nära anslutning till andra vård och omsorgsboenden och på boendet bor 13 brukare.
I ditt uppdrag ingår även att samordna demensfrågor. Du arbetar som kunskapsförmedlare och utvecklare av demensvården inom verksamhetsområdet. Du kommer bland annat att handleda och utbilda baspersonal i demensfrågor samt ansvara för två specialistundersköterskor som har en övergripande roll mot alla vård och omsorgsboenden i kommunen.
Du ingår i verksamhetsområdets ledningsgrupp med verksamhetschef, biträdande verksamhetschef samt 19 enhetschefer.


Kvalifikationer/personliga egenskaper.
Högskoleutbildning inom hälso- och sjukvård alternativt socionomutbildning eller motsvarande. Goda ledaregenskaper med förmåga att stimulera till utveckling av verksamheten tillsammans med dina medarbetare.
Erfarenhet från området äldrepsykiatri och demens är meriterande.
Du är initiativrik, lyhörd och känner en självklar respekt för andra människor. Du är engagerad och öppen för att utveckla och driva verksamheten framåt. Som person är du strukturerad, har god samarbetsförmåga, social kompetens, är tydlig och trivs i din roll som ledare. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta:
Verksamhetschef Birgitta Andersson, 070-636 57 00
Bitr verksamhetschef Linda Gyllenqvist, 070?352 74 50
Vision Marie Backlund 060-16 31 37
Ledarna Linda Wiklander 060-16 36 16

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonsering- och rekryteringshjälp.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version