merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Barslund söker nu fler drivna projektingenjörer

Är du på jakt efter ett arbete där du får stor frihet under ansvar samt ges möjlighet att utvecklas både i din profession, som ledare och person? Är du driven och full av ambition och vill jobba på ett bolag som värdesätter just dessa personlighetsdrag? Barslund är ett ledande entreprenörs- och ingenjörsföretag inom anläggnings-och energiförsörjningsarbeten i Danmark. Företaget expanderar även i Sverige, så nu söker vi efter fler engagerade projektingenjörer. Är du nyfiken på att veta mer om tjänsten och vill vara del av bolagets spännande resa? Tveka inte på att läsa vidare och ansök redan idag!

OM TJÄNSTEN
Barslund är ett ledande entreprenörs- och ingenjörsföretag inom anläggnings-och energiförsörjningsarbeten vars verksamhet i Sverige växer. Av den anledningen söker vi till deras verksamhet i Malmö, dig som är nyexaminerad ingenjör alternativt har ett par års arbetslivserfarenhet som projektingenjör eller liknande.

Som projektingenjör arbetar du i flera olika projekt, tillsammans med kompetenta och erfarna medarbetare och samarbetspartners. Du har en mycket bred roll med omväxlande arbetsuppgifter. En roll som är lärorik, utvecklande och där du har förtroende att arbeta självständigt och ta stort ansvar, redan tidigt i din karriär. Du arbetar i nära samarbeten med dina kollegor i en prestigelös miljö med korta beslutsvägar. På Barslund värdesätter man drivkraft och ambition och för dig som vill utvecklas både kompetensmässigt och inom bolaget finns här stora möjligheter till det.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Barslund.

ARBETSUPPGIFTER
Som projektingenjör kommer du arbeta med flera olika projekt inom anläggning och mark. Rollen är bred med omväxlande arbetsuppgifter och på Barslund är få dagar den andra lik. Som projektingenjör får du vara med från start till slut och är länken mellan projektchef och arbetsledare. Du är mycket ute på plats i de projekt du är involverad i och arbetar tätt ihop med alltifrån beställare, underentreprenörer, maskinister till anläggare.

Som projektingenjör kommer du t.ex.


* Arbeta med kontinuerlig planering och uppföljning av projekt och till viss del även arbetsledning
* Kvalitetssäkra projekt rörande till exempel miljö och säkerhet genom kontroller och dokumentation
* Arbeta med ekonomisk uppföljning, fakturering samt utföra inköp av material
* Medverka i möten med beställare och berörda samarbetspartners i pågående projekt


VI SÖKER DIG SOM
* Har en högskole- eller universitetsutbildning inom väg och vatten. Du kan också ha läst byggteknik med inriktning/kurser inom mot projektledning


* Är bekant med regelverken AMA och AB/ABT
* Har ett intresse för anläggningsbranschen och entreprenad


Det är meriterande om du har ett par års erfarenhet från liknande tjänst eller från anläggningsbranschen. Vi välkomnar också ansökningar från dig som är i början av din karriär.

I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid din personlighet och ambition. Du som söker är duktig på att identifiera mål. Du genomför aktiviteter och arbetar fokuserat för att uppnå önskat resultat, även när det uppkommer svårigheter. Då du kommer arbeta tätt tillsammans med andra har du en god samarbetsförmåga och agerar lyhört för andras åsikter. Du har en förmåga att arbeta strukturerat och prioritera dina arbetsuppgifter, samtidigt som du med lätthet anpassar dig till ändrade förutsättningar. Sist men inte minst är du en person som är driven, tar initiativ och arbetar både strukturerat och effektivt för att uppnå önskade resultat.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Omgående, enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, tillsvidare
* Placering: Malmö
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Barslunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Barslund har idag avdelningar fördelat över hela Danmark samt ett dotterbolag i Sverige, Barslund Sverige AB .
Barslund utför både total-, huvud- och underentreprenad. Vi arbetar utifrån ett effektivt projektledningssystem som är speciellt utvecklat för Barslund och baserat på verktyg från Lean Construction.Vi har specialiserat oss inom följande arbetsområden: Trafikinfrastruktur – Mark och Geoteknik – Miljö- och kvalitet – Kultur och stadsmiljö – El, värme och kommunikation – Hamnbyggnad – Nedrivning. För att få veta mer om hur det är att jobba på Barslund kan du kolla in filmerna här: https://barslund.as/karriarer/

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version