merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Account Manager med intresse för IT-lösningar

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av försäljning och uppsökande av kunder men vill ta steget in på IT-marknaden. Som Account Manager hos EPM kommer du arbeta med B2B försäljning av IT-lösningar med backning av tekniska experter. För dig som är driven är detta en perfekt möjlighet att snabbt komma in i branschen och på sikt finns det stora utvecklingsmöjligheter inom företaget. Sök tjänsten redan idag!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för EPM:s räkning en driven person som vill arbeta med B2B försäljning av IT-lösningar. Du arbetar med försäljning av företagets moderna, privata och hybrida molntjänster mot medelstora företag med höga krav på tillgänglighet och säkerhet.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos EPM.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet innebär en hög aktivitetsgrad och intensiv kundkontakt där dina främsta arbetsverktyg är datorn och telefonen. Inledningsvis kommer ditt fokus vara inriktat på att bearbeta små och medelstora företag för att på sikt bygga upp din egen kundstock som du sedan vårdar och utvecklar.

Som säljare sköter du hela försäljningsprocessen från att boka möten till att komma till avslut, du har självklart tillgång till teknisk expertis för att hjälpa dig att uppnå affärsmålen. Det är viktigt att du kan skapa och bibehålla relationer och att du förstår tekniken bakom våra tjänster så att du på ett trovärdigt sätt företräder företaget.

Din roll i verksamheten innebär stora utvecklingsmöjligheter då företaget befinner sig i en lönsam och expansiv tillväxtfas.

VI SÖKER DIG SOM
* Har utbildning inom Försäljning/Marknadsföring och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom försäljning


* Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet av B2B försäljning inom IT


I denna rekryteringsprocess så lägger vi stor vikt vid social kompetens, drivkraft och att du tycker om att ta eget ansvar i rollen. Arbetet kräver att du i din roll är disciplinerad, självgående, mål- och resultatinriktad, driven och älskar att bygga långvariga kundrelationer.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, din anställning omfattas av gällande kollektivavtal
* Lön: Månadslön + provision
* Placering: Stockholm, S:t Eriksgatan 117
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och EPM:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

INFORMATION OM FÖRETAGET
EPM är ett modernt IT-företag med avancerade lösningar för hosting, virtualisering och privata och hybrida molntjänster till små och medelstora företag i Stockholmsregionen. Deras hostingtjänster erbjuder mycket hög säkerhet och tillgänglighetsnivå med priser som är attraktiva för små och medelstora företag. EPM Data är VMware Enterprise VIP Partner, IBM Business Partner Fujitsu Select Partner samt Cisco Select Partner och Microsoft Hosting Partner.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version